Iparági területek szerinti felosztás

Amikor minden kolléga a saját ötleteit, képességeit és tapasztalatait megosztva együttműködik egy megbeszélésen a közös célok elérése érdekében... Na ezt hívjuk mi valódi együttműködésnek! Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével megváltoztatjuk a digitális információk használatáról és megosztásáról kialakult képet, valamint a meglévő munkahelyeket olyan interaktív, együttműködést támogató környezetté alakítjuk át, ahol új dimenzióba emelkedik a csapatmunka. Teljesen mindegy, hogy melyik iparági területen végzi üzleti tevékenységét, abban biztos lehet, hogy a kollaboráció hatékonyságának növekedése révén kézzel fogható előnyökre tehet szert.
Iparági területek, amelyeken megoldásaink már bizonyítottak...

Műszaki tervezés, mérnöki szolgáltatások

A kivitelezési projektek egyre kifinomultabbá válnak, így kiemelten fontos, hogy a komplex problémák megoldásában a munkatársak együtt tudjanak működni. A virtuális tervezés és kivitelezés (Virtual Design & Construction, VDC) hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé a különböző tudományterületeken dolgozó csapatok között. Interaktív megoldásaink segítségével gyorsabban és hatékonyabban oszthatja meg kivitelezési terveit és az egyéb információkat a kollégáival, illetve a megrendelést adó ügyfelekkel.

Bankszektor, pénzügyi és biztosítási szolgáltatások

A gyorsan változó globális piacokon nélkülözhetetlen a bankoknál és a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalatoknál a különböző helyszíneken dolgozó csapatok irányítása, a piaci előrejelzések gyors elkészítése, illetve módosítása, valamint a fúziós, a felvásárlási és az eladási folyamatok állandó elemzése és kiértékelése. Ezen a területen elengedhetetlen az információk zökkenőmentes megosztása és továbbítása. Interaktív megoldásaink segítségével gyorsan és hatékonyan oszthatja meg munkatársaival vagy ügyfeleivel a valós idejű, pontos információkat függetlenül attól, hogy ugyanabban az irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.

Egészségügyi és szociális ellátások

Az informatika fejlődésének köszönhetően az egészségügy területén is hatékonyabb és eredményesebb ellátás biztosítható, amely gyökeresen megváltoztatja az egészségügyi ellátások minőségét. Interaktív megoldásaink olyan új lehetőségeket teremtenek, amelyek lehetővé teszik az orvosok vagy a betegek számára a különféle vizsgálati eredmények, mint digitális információk azonnali megjelenítését, kezelését és megosztását függetlenül attól, hogy egy adott rendelőben, vagy két teljesen különböző helyen tartózkodnak.

Gyártás, termelés és kivitelezés

A gyártóipar sikeressége a munkafolyamatok optimalizálásától függ. A piaci viszonyok megváltozása új termelési módszerek kifejlesztésére, a kutatás-fejlesztési beruházások növelésére, egyre több globális méretű ellátó-központ létrehozására és a termék-életciklus irányítási folyamatok finomítására sarkallják a vállalatokat. Interaktív megoldásaink segítségével megváltoztatjuk a digitális információk feldolgozásáról és megosztásáról alkotott képet, amely eredményeként hatékonyabban kommunikáció valósítható meg a munkatársak vagy akár a beszállítók között függetlenül attól, hogy egy adott gyáregységben vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.

Telekommunikáció, távközlési szolgáltatások

A telekommunikáció sikerét az emberi kapcsolattartás innovatív módon történő folyamatos fejlődése jelenti - a távmunka, a távoli együttműködés és az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C) csak néhány lehetőség, amely a telekommunikációs ágazat fejlődésével elérhető. A folyamatos fejlesztések eredményeként az interaktív megoldásaink segítségével megváltoztatjuk a digitális információk feldolgozásáról és megosztásáról alkotott képet, így még hatékonyabban kommunikálhat a világ másik pontján tartózkodó kollégáival.

Igazságszolgáltatás, jogi és ügyvédi szolgáltatások

A professzionális jogi szolgáltatások biztosítása hatalmas mennyiségű információ feldolgozásával, bemutatásával és tárolásával jár. A kutatások és utánajárások, a szerződésekkel kapcsolatos egyeztetések, a meghatalmazások, a tranzakciók, a bírósági eljárások és az egyéb jogi folyamatok lefolytatása során számos feljegyzés és dokumentum keletkezik. Interaktív megoldásainknak köszönhetően hatékonyan kezelhetők és egyszerűen megoszthatók lesznek ezek az információk, emellett pedig lehetőség nyílik a kollaborációra, így a bíróságon az ügyfél kiváló színvonalú szolgáltatásra számíthat.

Katasztrófavédelem, tűzoltóság és rendvédelem

Amikor kritikus fontosságú a reakcióidő és a helyzetek villámgyors megoldása, akkor a vészhelyzet-kezelés minden fázisának akadálytalanul kell megvalósulnia - a készenléti csapatok mozgósításától, a kialakult helyzet mérséklésén át egészen a helyreállítás befejezéséig. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően még a kritikus szituációkban is felgyorsítható a döntéshozatal és jelentősen csökkenthető a reakcióidő.

Honvédelem, katonaság és közszolgálat

Amikor minden másodperc számít, akkor a gyors és világos kommunikáció nélkülözhetetlen. Akkor is elengedhetetlen a kollaboráció, amikor kritikus fontosságú információkat kell megosztani egy katonai hadműveletről a támaszponton vagy az eligazító szobában, esetleg egy stratégiai döntést kell meghozni a műveletirányítási központban a több ezer kilométerre, a terepen lévő parancsnokkal együttműködve.

Kormányzati szektor, állam- és közigazgatás

A politikai kockázatvállalást akkor lehet a legjobban lecsökkenteni, ha jó döntések születnek, továbbá a politikusok sem szeretnének rossz döntéshozó színében feltűnni. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével hatékonyabbá válik a döntéshozatal, így a felhasználók rengeteg olyan előnyhöz juthatnak, amelyek sok esetben pénzben nem is mérhetők. A sikeres döntéshozatal pedig növeli a választópolgárok elégedettségét és bizalmát.
Feldolgozás alatt álló iparági területek

Energiaszektor és
közműszolgáltatások

Logisztika és
szállítmányozás

Vegyipar és
gyógyszeripar

Nem találja saját vállalkozása iparági területét? Jelentkezzen bemutatónkra és megmutatjuk az Ön vállalkozása számára elérhető előnyöket!

 

Nyomtatott és online média,
marketing és kommunikáció

Szolgáltatások,
ügyfél- és vevőszolgálat

 

Vissza a tetejére