Gyártás, termelés és kivitelezés

Az információ-áramlás és az ötletek összegyűjtésének korszerűsítése

A gyártóipar sikeressége a munkafolyamatok optimalizálásától függ. A piaci viszonyok megváltozása új termelési módszerek kifejlesztésére, a kutatás-fejlesztési beruházások növelésére, egyre több globális méretű ellátó-központ létrehozására és a termék-életciklus irányítási folyamatok finomítására sarkallják a vállalatokat. Interaktív megoldásaink segítségével megváltoztatjuk a digitális információk feldolgozásáról és megosztásáról alkotott képet, amely eredményeként hatékonyabban kommunikáció valósítható meg a munkatársak között függetlenül attól, hogy egy adott gyáregységben vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.
Válassza teljes körű kollaborációs megoldásainkat
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink innovatív, vizuális és interaktív módon teszik lehetővé a gyártástervező mérnökök és gyártástechnológusok számára az információk és ötletek megosztását. Az interaktív termékeinkkel felszerelt munkahelyen a digitális forrásanyagok mindig a keze ügyében lesznek függetlenül attól, hogy a tárgyalóteremben, a kutatási laboratóriumban vagy a termelés helyszínén tartózkodik. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével...
megnyithatók a dokumentumok, a fájlok és a multimédiás forrásanyagok, elindíthatók és kézérintéssel vezérelhetők a gyártás- és szereléshelyes tervezési (DFMA) alkalmazások, az FMEA szimulációs programok, valamint használható az Internet.
lehetőség nyílik digitális jegyzeteket, megjegyzéseket és vázlatokat létrehozni egy legyártandó alkatrész művelettervén, a módosított dokumentumot pedig elmenteni és egyetlen kattintással azonnal elküldeni e-mailben a gyártósoron dolgozó kollégának.
a képernyők azonnali megosztásának köszönhetően a távoli helyszínen tartózkodó szakemberek azonnali betekintést nyerhetnek a gyártási folyamat alakulásába, így valós időben lesznek képesek közreműködni és döntéseket hozni egy felmerült probléma megoldása során.
Nézzünk egy konkrét felhasználási példát
A vállalatot megkeresi egy külföldi megrendelő, aki bérmunkában szeretne alkatrészeket gyártatni velünk a saját műszaki tervei alapján. Amennyiben az együttműködés sikeres lesz, úgy később a legyártott alkatrészek összeszerelését is vállalatunkra fogja bízni. Az első személyes találkozón a menedzsment minden kérdésben megállapodik, majd átadják a projekt teljes dokumentációs anyagát elektronikusan. A műszaki rajzok, a szilárdsági méretezések, a technológiai utasítások és művelettervek, a gyártás- és szereléshelyes dokumentációk mind megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren. Az Ön gyártástechnológiai mérnökcsapata több konstrukciós hibát is észrevesz a tervekben, amelyek alapján több alkatrészt jelen állapotában nem lehet legyártani. A digitális tinta segítségével különféle szabadkézi rajzok, jegyzetek, megjegyzések helyezhetők el a terveken, majd a konzultáció végén az egész munka elmenthető egy USB kulcsra és egyetlen kattintással elküldhető e-mailben a megrendelő tervezői csapatának. A saját adatkonferencia szoftverünk segítségével gyorsan létrehozható egy olyan konferencia, ahol a képernyők megosztásával valós időben bemutathatók a külföldi megrendelő saját telephelyén tartózkodó tervezőmérnökeinek az általunk felfedezett gyárthatósági anomáliák, így a hiba azonnal, mindenféle időveszteség nélkül kijavítható.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Tevékenységi körök

Mérnöki tevékenységek

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével egy hatalmas interaktív munkafelületen megjeleníthetők a projekt dokumentumai és a további digitális forrásanyagok, amelyek kézérintéssel vezérelhetők. Lehetőség nyílik az információk vizuális megosztására függetlenül attól, hogy a munkatársak egy adott irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak, így a valós időben elhelyezett szabadkézi vázlatok, rajzok és megjegyzések minden résztvevő számára láthatóvá vállnak. Az egyszerűbb megosztás érdekében a megbeszélés végén minden
elmenthető digitálisan, így könnyedén összegyűjthetők az ötletek, módosíthatók a szabadkézi vázlatok, elemezhető egy szimulációs folyamatok végeredménye, áttekinthetők az ütemtervek, valamint rögzíthetők és szétküldhetők a további teendők.

Folyamatirányítás a termelésben

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével a befektetők, a részvényesek és a gyártás irányításáért felelős személyek képesek lesznek konstruktívan együttműködni a termelési folyamatok támogatásában és korszerűsítésében - a folyamatok definiálásától az elemzésen át egészen a szükséges teendők feltérképezéséig, illetve a folyamatos méréseknek köszönhetően a célok továbbfejlesztéséig. Közvetlenül egy hatalmas interaktív munkaterületen nyílik lehetőség a projekt dokumentumok (ütemtervek, gyártási folyamattervek, alvállalkozói szerződések, stb.), illetve a digitális állományok és forrásanyagok elindítására, illtve kézérintéssel történő irányítására. A képernyők megosztásával pedig egy olyan adatkonferencia hozható létre, ahol a megrendelő gyártásirányító szakemberei azonnali betekintést kaphatnak a folyamatok alakulásába és valós időben lesznek képesek döntéseket hozni. Ez azt jelenti, hogy a munkatársak együtt tudják az ötleteiket megosztani és a termelési folyamatokat elemezni függetlenül attól, hogy egy adott irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.

Termékfejlesztés

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően a fejlesztő munkatársak virtuálisan egy térbe hozhatók a valós tartózkodási helytől függetlenül. A hatalmas interaktív munkafelületen egyszerű kézérintéssel irányíthatok a fájlokat és az alkalmazásokat, míg a képernyők megosztásával a távoli helyszínekről csatlakozó kollégák is minden apró részletet valós időben láthatnak. A termékfejlesztési projekt időterve, műszaki rajzai és egyéb dokumentumai megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, amelyeken a digitális tinta segítségével elhelyezhetők a szabadkézi rajzok, jegyzetek és kiemelések, így hatékonyabb és áttekinthetőbb megbeszélések vezényelhetők le, illetve a további teendők könnyebben rögzíthetők és szétküldhetők a résztvevőknek.

Továbbképzések a termelés hatékonyságának javítása érdekében

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy az egy belső továbbképzés keretében a gyártástervező mérnök egy hatalmas interaktív munkafelületen megjelenítse, továbbá kézérintéssel irányítsa a megújult gyártási folyamat menetét bemutató prezentációt a gyártósor mellett dolgozó kollégáknak. Legyen szó egy robotokkal automatizált gépsor működésének betanításáról, a nyári gyakorlatra érkezett hallgatók munka- és érintésvédelmi oktatásának lebonyolításáról, esetleg a legmodernebb 5D-s gyártóközpont CNC vezérlését bemutató oktató videofelvétel megtekintéséről, az
interaktivitásnak köszönhetően a gyakorlatra érkezők közvetlenül bevonhatók a munkába, ahol saját maguk elhelyezhetik digitális megjegyzéseiket és navigálhatnak a tartalmak között.
 

Vissza a tetejére