Igazságszolgáltatás, jogi és ügyvédi szolgáltatások

A modern kommunikáció fokozza a szolgáltatások minőségét

A professzionális jogi szolgáltatások biztosítása hatalmas mennyiségű információ feldolgozásával és tárolásával jár. A kutatások és utánajárások, a szerződésekkel kapcsolatos egyeztetések, a meghatalmazások, a tranzakciók, a bírósági eljárások és az egyéb jogi folyamatok lefolytatása során számos feljegyzés és dokumentum keletkezik. Interaktív megoldásainknak köszönhetően hatékonyan kezelhetők és egyszerűen megoszthatók lesznek ezek az információk, emellett pedig lehetőség nyílik a kollaborációra, így a bíróságon az ügyfél kiváló színvonalú szolgáltatásra számíthat.
Válassza teljes körű kollaborációs megoldásainkat
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink innovatív, vizuális és interaktív módon teszik lehetővé az ügyvédek, a bírók, az ügyészek, a fogalmazók és az ügyvéd bojtárok számára az információk és ötletek megosztását. Az interaktív termékeinkkel felszerelt munkahelyen a digitális forrásanyagok mindig a keze ügyében lesznek függetlenül attól, hogy a Fővárosi Törvényszéken, az ügyvédi irodában, a tárgyalóteremben vagy a Magyar Igazságügyi Akadémia oktatótermében tartózkodik. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével...
megnyithatók a dokumentumok, a fájlok és a multimédiás forrásanyagok, elindíthatók és kézérintéssel vezérelhetők a közlekedési baleseteket rekonstruáló 3D-s szimulációs szoftverek, a tárgyi bizonyítékokat bemutató képgalériák, az e-Discovery szoftverek, valamint használható az Internet.
lehetőség nyílik digitális jegyzeteket, megjegyzéseket és vázlatokat létrehozni egy polgári peres eljárás bizonyítékaként szolgáló szerződésen, a dokumentumot pedig elmenteni és egyetlen kattintással azonnal elküldeni e-mailben a védőnek és az ügyésznek.
a képernyők azonnali megosztásának köszönhetően a távoli oktatóteremben tartózkodó ügyvéd bojtárok azonnali betekintést nyerhetnek egy gyermek-elhelyezési per folyamatának alakulásába, így valós időben lesznek képesek közreműködni anélkül, hogy fizikailag az eljárás hivatalos helyiségében tartózkodnának.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Tevékenységi körök

e-Discovery

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével lehetőség nyílik valós időben megjegyzéseket és annotációkat elhelyezni a dokumentumokon, valamint megosztani a képernyőket a földrajzilag más helyszínen tartózkodó emberekkel, így a tanúk meghallgatása és vallomástétele akár utazás nélkül is lebonyolítható. Bemutathatók a bizonyítékok, benyújthatók az előterjesztések, kiemelhetők egy átirat fontosabb részletei és valós időben megoszthatók a dokumentumok, majd a munka befejeztével minden elmenthető és azonnal e-mailben szétküldhető a résztvevőknek.

Az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren történt események - akár narrációval ellátott - videó-felvételként is rögzíthetők, illetve elmenthetők a későbbi visszajátszás érdekében. Interaktív megoldásainknak köszönhetően a világ más pontján tartózkodó bírák, ügyészek és ügyvédek úgy lesznek képesek együttműködni, mintha ugyanabban a hivatalos helyiségben tartózkodnának. Megoldásaink lehetővé teszik a tényfeltáró folyamatok felgyorsulását, a komplex anyagok vizuális elemzését és az eredményesség maximalizálását ebben a speciális, hatalmas mennyiségű dokumentumot igénylő klientélában.

A bírósági tárgyalások előkészítése

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően az ügyvédek alaposan elő és fel tudnak készülni a bírósági meghallgatásokra függetlenül attól, hogy egy szakértőt vagy egy tanút fognak majd kérdezni a teremben. Egy hatalmas interaktív munkafelületen nyílik lehetőség az eljárásmódok bemutatására, a jogszabályi változások áttekintésére, illetve a tényfeltárás során összegyűjtött anyagok elemzésére. A helyi és a távoli résztvevők a képernyők megosztása révén ugyanazokat a dokumentumokat láthatják, sőt valós időben el is helyezhetik hozzászólásaikat, így mindenki a kulcsfontosságú pontokra fog tudni fókuszálni. Az együttműködésnek köszönhetően kiemelések helyezhetők el a dokumentumokban, a munka befejeztével minden digitálisan elmenthető és e-mailben azonnal szétküldhető, így a megbeszélés végén mindenki a legfrissebb anyagokkal fog tudni elkezdeni dolgozni. És mivel a hatalmas interaktív munkafelületen gyakorlatilag bármilyen dokumentum megjeleníthető, bármilyen formanyomtatvány kitölthető, bármi elmenthető és továbbküldhető, így interaktív megoldásaink támogatják az e-kitöltő és papírmentes tárgyalásokat.

Törvényszéki prezentációk

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével dinamikus és interaktív módon nyílik lehetőség a tényfeltárás során összegyűjtött anyagok bemutatására a tárgyalóteremben. A hatalmas, érintés-érzékeny munkafelületen bemutatott bizonyítékoknak és a kapcsolódó forrásanyagoknak köszönhetően olyan érthetően és vizuálisan szemléltethetők a fogalmak, amelyek segítségével leköthető a részvevők figyelme. Megjeleníthetők a digitális forrásanyagok (pl. kényképek, videók, weboldalak és 3D-s modellek) és kiemelhetők a jellegzetes részletek. A tanúk, a bírák, az esküdtszék és a bírósági tisztségviselők figyelmének irányításával minimalizálhatók a bírósági eljárások során tapasztalt csúszások, csökkenthetők a felesleges magyarázatok és még meggyőzőbben prezentálhatók az ügyek.

Továbbképzés az ügyvédi irodában

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy az ügyvédi irodában egy belső továbbképzés keretében a vezető ügyvéd a folyamatosan változó jogszabályokat egy hatalmas interaktív munkafelületen megjelenítse, továbbá kézérintéssel irányítsa az információkat az ügyvédi csapat tréningjein vagy épp a joghallgató ügyvédbojtárok képzése során. Legyen szó büntetőperes eljárásról, egy közúti baleset biztosítási peréről, esetleg egy bizonyítékként bevonni kívánt térfigyelő kamerás videofelvétel megtekintéséről, az interaktivitásnak köszönhetően a joghallgatók közvetlenül bevonhatók a munkába, ahol saját maguk elhelyezhetik digitális megjegyzéseiket és navigálhatnak a tartalmak között. A leadott ismeretanyag vizuális megjelenítésének köszönhetően a tréner könnyebben le tudja kötni, és fenn is tudja tartani a hallgatók figyelmét függetlenül attól, hogy ugyanazon tárgyalóteremben vagy a világ másik pontján lévő ügyvédi irodában tartózkodnak.
 

Vissza a tetejére