Honvédelem, katonaság és közszolgálat

Amikor minden másodperc számít, akkor a gyors és világos kommunikáció nélkülözhetetlen. Akkor is elengedhetetlen a kollaboráció, amikor kritikus fontosságú információkat kell megosztani egy katonai hadműveletről a támaszponton vagy az eligazító szobában, esetleg egy stratégiai döntést kell meghozni a műveletirányítási központban a több ezer kilométerre, a terepen lévő parancsnokkal együttműködve.

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével alapjaiban változtatjuk meg a honvédelem, a katonaság és a közszolgálat területén a digitális információk hozzáféréséről és megosztásáról kialakult képet, így fokozható az eredményesség az oktató épületben, az eligazító szobában, a művelet-irányítási központban vagy akár a harctéren.

Hatékonyabb kiképzések és tréningek

A harctéren alkalmazható jártasság és gyakorlottság megszerzése minden esetben az oktatóteremben kezdődik, így a hatékony képzés kulcsfontosságú szerepet kap a katonai életben. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy a kiképző tisztek egy hatalmas interaktív munkafelületen jelenítsék meg, továbbá kézérintéssel irányítsák az információkat a bevetésre készülő katonáknak vagy az árvízvédelemben résztvevő önkénteseknek. Legyen szó egy katonai hadműveletet bemutató térkép vagy vázlat elemzéséről, esetleg a legújabb harci technológiákat bemutató videofelvétel megtekintéséről, az interaktivitásnak köszönhetően a katonák közvetlenül bevonhatók a munkába.

A kiképző tisztek azonnal, akár a helyszínen is módosíthatják a képzési anyagot a digitális tinta segítségével elhelyezett jegyzetek, vagy a csoport által megvitatott téma során felmerülő újabb információk hozzáadásával és elmentésével.

Villámgyors kommunikáció, amikor szükség van rá

A katonai műveletek végrehajtása közben rengeteg nem várt esemény történhet, amelyekre rendkívüli gyorsasággal kell reagálni, mivel a rossz döntések akár emberéleteket is követelhetnek. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink alkalmazásával növelhető a kritikus helyzetek kezelésének eredményessége a kulcsfontosságú részletek egyszerű megjelölésének és az információk vizuális elemzésének köszönhetően. Bemutatható egy cselekvési terv vagy megjeleníthető egy katonai térkép, amelyen berajzolható a hadművelet tervezett útvonala és a légi támogatás lehetséges helyszíne.

Távoli együttműködés - bárhol, bármikor

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatók meg az információk a központban és a távoli helyszínen tartózkodó résztvevők között, beleértve a harctéren állomásozó csapatokat is. A saját fejlesztésű adatkonferencia rendszerünknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megoszthatók a képernyők a külső helyszínen tartózkodó kollégákkal, így például egy aknamező feltérképezésében résztvevő tűzszerész szakértők munkája a több ezer kilométerre fekvő műveletirányítási központból is támogatható a különféle műholdas és infravörös térképek közzétételével.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
 

Vissza a tetejére