Egészségügyi és szociális ellátások

Hatékonyabb információcsere az ellátások korszerűsítése érdekében

Az informatika fejlődésének köszönhetően az egészségügy területén is hatékonyabb és eredményesebb ellátás biztosítható, amely gyökeresen megváltoztatja az egészségügyi ellátások minőségét. Interaktív megoldásaink olyan új lehetőségeket teremtenek, amelyek lehetővé teszik az orvosok vagy a betegek számára a különféle vizsgálati eredmények, mint digitális információk azonnali megjelenítését és megosztását függetlenül attól, hogy egy adott rendelőben, vagy két teljesen különböző helyen tartózkodnak.
Válassza teljes körű kollaborációs megoldásainkat
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink innovatív, vizuális és interaktív módon teszik lehetővé az orvosok és a betegek számára az információk és ötletek megosztását. Az interaktív termékeinkkel felszerelt munkahelyen a digitális forrásanyagok mindig a keze ügyében lesznek függetlenül attól, hogy az ápolói ügyeleti pultnál, az előadóteremben, a laboratóriumban vagy a tárgyalóteremben tartózkodik. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével...
megnyithatók a dokumentumok, a fájlok és a multimédiás forrásanyagok, elindíthatók és kézérintéssel vezérelhetők a különféle orvosi képalkotó eljárásokat támogató szoftverek (CT, röntgen, stb.), valamint használható az Internet.
lehetőség nyílik digitális jegyzeteket, megjegyzéseket és vázlatokat létrehozni a különféle orvosi alkalmazásokon, a végeredményt pedig elmenteni és egyetlen kattintással azonnal elküldeni e-mailben a többi kollégának.
egy internetes adatkonferencia keretében a képernyők azonnal megoszthatók, így a távoli szakorvosok is betekintést nyerhetnek egy távkonzílium alakulásába és valós időben jegyzeteket helyezhetnek el ugyanazon alkalmazásban.
Nézzünk egy konkrét felhasználási példát
Az orvosi képalkotó eljárások mindegyike - amelynek célja, hogy az emberi testről vagy egy adott részéről klinikai vagy tudományos célból képeket alkosson - digitális információként állítja elő az eredményeket, függetlenül attól, hogy röntgen-, ultrahang vagy tomográfiai vizsgálatot végzünk. Ezen digitális eredmények a vizsgálatok után azonnal megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken, a digitális tinta segítségével különféle szabadkézi rajzok, jegyzetek, feljegyzések helyezhetők el a képen, majd a konzílium végén az egész munka elmenthető egy USB kulcsra vagy egyetlen kattintással elküldhető e-mailben akár a betegnek, akár a további intézkedést megvalósító szakorvosnak. A saját adatkonferencia szoftverünk segítségével pedig a világ bármely kórházában tartózkodó kolléga bevonható egy gyors vizuális konzultációra úgy, hogy a frissen elkészült CT vizsgálat eredményét megosztva a specialista több ezer kilométerről bekarikázza a nem mindenki számára észrevehető elváltozást a mi számítógépünkön.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Tevékenységi körök

Folyamatirányítás az egészségügyben

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével a befektetők, az orvos-igazgatók és az irányításért felelős személyek képesek lesznek konstruktívan együttműködni az egészségügyi munkafolyamatok és az ellátás korszerűsítésén - a folyamatok definiálásától az elemzésen át egészen a szükséges teendők feltérképezéséig, illetve a célok továbbfejlesztéséig. Egy hatalmas interaktív munkaterületen nyílik lehetőség a különféle folyamatirányítási alkalmazások, illetve menedzsment szoftverek, valamint a digitális állományok és dokumentumok futtatására, kézérintéssel történő vezérlésére.
A képernyők megosztásával pedig egy olyan adatkonferencia hozható létre, ahol a távoli helyszínen ülők azonnali betekintést nyerhetnek a folyamatok alakulásába, nyomon követhetik a döntések hatásának közvetlen alakulását és valós időben úgy lesznek képesek együtt dolgozni mintha ugyanabban az igazgatói tárgyalóteremben lennének.

Villámgyors reakcióidő a kritikus helyzetekben

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően a vészhelyzetek során azonnal elérhetők a releváns információk, amelyek egy hatalmas interaktív munkafelületen jeleníthetők meg, illetve azonnal megoszthatók a külső helyszínen dolgozó szakértőkkel is, így az információk valós idejű, vizuális ábrázolása mindenki számára biztosítja a kialakult helyzet gyors és pontos megértését, illetve a megfelelő segítség azonnali eldöntését. A mentésirányítási központban a gyorsabb helyzetfelismerés, a mentőautók és rohamkocsik eredményesebb irányítása, illetve az orvosi csapatok hatékonyabb koordinálása a kritikus helyzetekben sokkal gyorsabb reakcióidőt eredményez.

Orvos és rezidensképzések

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy az oktató kórházakban az oktatók és a képzők egy hatalmas interaktív munkafelületen jelenítsék meg, továbbá kézérintéssel irányítsák az információkat a szakorvosok tréningjein vagy épp a rezidensképzés során. Legyen szó orvosi esettanulmányok vagy képek elemzéséről, esetleg egy műtéti szimulációt bemutató videofelvétel megtekintéséről, az interaktivitásnak köszönhetően a hallgatók közvetlenül bevonhatók a munkába, ahol saját maguk elhelyezhetik digitális megjegyzéseiket és navigálhatnak a tartalmak között. A tananyag vizuális megjelenítésének köszönhetően a szakoktatók könnyebben le tudják kötni és a fenn is tudják tartani az orvostanhallgatók figyelmét függetlenül attól, hogy ugyanazon oktatóteremben vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.
 

Vissza a tetejére