Kormányzati szektor, államigazgatás és közigazgatás

A politikai kockázatvállalást akkor lehet a legjobban lecsökkenteni, ha jó döntések születnek, továbbá a politikusok sem szeretnének rossz döntéshozó színében feltűnni. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével hatékonyabbá válik a döntéshozatal, így a felhasználók rengeteg olyan előnyhöz juthatnak, amelyek sok esetben pénzben nem is mérhetők. A sikeres döntéshozatal pedig növeli a választópolgárok elégedettségét és bizalmát.

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével alapjaiban változtatjuk meg a kormányzati szektorban, az államigazgatás és a közigazgatás területén a digitális információk hozzáféréséről és megosztásáról kialakult képet, így gyorsabbá tehető a döntéshozatal és fokozható az eredményesség a parlamentben, a képviselői irodaházban, a párt székházában vagy akár egy választási kampány külső helyszínén.

Gyors ötletelés és konszenzusra jutás

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően még hatékonyabbá és együttműködést támogatóbbá válnak a kormány- és képviselőtestületi ülések - a képviselők a tanácskozások aktív résztvevőivé vállnak és alíg várják majd, hogy megosszák javaslataikat és ötleteiket a többiekkel.
Digitális tartalmak kézérintéssel történő irányítása
Ötletek közvetítése egy érintés-érzékeny interaktív felületen
Tökéletesen ragyogó, vizuális élmény és multimédia használat

Hatékonyabb távoli kollaboráció

A helyi és a távoli helyszíneken tartozkodó kollégák hatalmas interaktív felületek segítségével, valós időben dolgozhatnak együtt és kommunikálhatnak egymással. A résztvevők egyidejűleg dolgozhatnak ugyanazon dokumentumban, míg a többiek az összegyűjtött ötleteket továbbgondolhatják.
Bárki megoszthatja képernyőjét
és irányíthatja a dokumentumokat
Egyszerre bárki jegyzetelhet ugyanabban a dokumentumban
A megbeszélés jegyzetei bárkinek elküldhetők e-mailben

Az alaposabb politikai elemzések pontosabb eredményeket adnak

A statikus adathalmazok és adatbázisok vizuális és interaktív analizálásának köszönhetően a résztvevők figyelme az egész folyamat során teljes mértékben fenntartható, illetve az elemzés végeredményének vizuális prezentásása révén az adatok jobban befogadhatóak és értelmezhetőek lesznek.
A kitörési pontok azonnal kiemelhetők, míg a digitális tintával további megjegyzések hozhatók létre
Az analízis végeredménye egy későbbi felhasználás céljából egyszerűen megosztható e-mailben a résztvevőkkel
A kritikus fontosságú információkat a résztvevők jobban meg fogják érteni, amelyeket így hatékonyabban fognak tudni alkalmazni a mindennapi munkájuk során

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
 

Vissza a tetejére