Bankszektor, pénzügyi és biztosítási szolgáltatások

Az információ-áramlás és az ötletek optimalizálása

A gyorsan változó globális piacokon nélkülözhetetlen a bankoknál és a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalatoknál a különböző helyszíneken dolgozó csapatok irányítása, a piaci előrejelzések gyors elkészítése, illetve módosítása, valamint a fúziós, a felvásárlási és az eladási folyamatok állandó elemzése és kiértékelése. Ezen a területen elengedhetetlen az információk zökkenőmentes megosztása és továbbítása. Interaktív megoldásaink segítségével gyorsan és hatékonyan oszthatja meg munkatársaival vagy ügyfeleivel a valós idejű, pontos információkat függetlenül attól, hogy ugyanabban az irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.
Válassza teljes körű kollaborációs megoldásainkat
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink innovatív, vizuális és interaktív módon teszik lehetővé a tőzsdei és banki alkalmazottak, a brókerek és a pénzügyi tanácsadók számára az információk és ötletek megosztását. Az interaktív termékeinkkel felszerelt munkahelyen a digitális forrásanyagok mindig a keze ügyében lesznek függetlenül attól, hogy az értéktőzsdén, a bank ügyfélszolgálatán, a tárgyalóteremben vagy a tréningszobában tartózkodik. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével...
megnyithatók a dokumentumok, a fájlok és a multimédiás forrásanyagok, elindíthatók és kézérintéssel vezérelhetők a különféle pénzügyi, tőzsdei és árfolyam-elemző alkalmazások, valamint használható az Internet.
lehetőség nyílik digitális jegyzeteket, megjegyzéseket és vázlatokat létrehozni egy portfóliót bemutató prezentáción, a végeredményt pedig elmenteni és egyetlen kattintással azonnal elküldeni e-mailben a többi kollégának.
egy internetes adatkonferencia keretében a képernyők azonnal megoszthatók, így az európai központban tartózkodó vezető elemző is betekintést nyerhet a napi árfolyamok vagy a tőzsdeindex alakulásába és valós időben jegyzeteket helyezhet el ugyanazon alkalmazásban, vagy hozhat kulcsfontosságú döntéseket a saját irodájából.
Nézzünk egy konkrét felhasználási példát
A privát bankolás napjaink egyre inkább fejlődő pénzügyi szolgáltatása, ahol a pénzintézetek és a különféle pénzügyi szolgáltatást nyújtó vállalatok az ügyfél igényeihez és lehetőségeihez igazodó, személyre szabott befektetési stratégiát dolgoznak ki, folyamatosan nyomon követik az igények változását és a pénzpiaci folyamatok alakulását, napi elemzéseket végeznek, illetve rendszeresen javaslatot tesznek a befektetés értékállóságának megőrzésére, a vagyon növelésére. Egy személyes találkozó keretein belül ezek az információk mind megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, a digitális tinta segítségével különféle szabadkézi rajzok, jegyzetek, megjegyzések helyezhetők el a képen, majd a személyes konzultáció végén az egész munka elmenthető egy USB kulcsra vagy egyetlen kattintással elküldhető e-mailben az ügyfélnek, aki miután hazaér a megbeszélésről és bekapcsolja a számítógépét, a komplett anyagot újra át tudja nézni az elhelyezett megjegyzésekkel kiegészítve. Azonban az idő pénz, és egyre kevesebb idő áll rendelkezésre a személyes megbeszélés lebonyolítására. Ez idáig a nem személyes kommunikáció telefonon, faxon vagy e-mailben történt, azonban a saját adatkonferencia szoftverünk segítségével a Föld körüli nyaraláson résztvevő ügyfél is bevonható egy gyors konzultációba úgy, hogy kényelmesen, a nyaralás helyszínéről csatlakozva a konferenciához a frissen elkészített deviza vagy tőzsdei elemzések megoszthatók, így a fontos döntések azonnal meghozhatók mindenféle időveszteség nélkül.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Tevékenységi körök

Folyamatirányítás a pénzügyi szektorban

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével a befektetők, a részvényesek és az irányításért felelős személyek képesek lesznek konstruktívan együttműködni a pénzügyi folyamatok korszerűsítésén - a folyamatok definiálásától az elemzésen át egészen a szükséges teendők feltérképezéséig. Közvetlenül egy hatalmas interaktív munkaterületen nyílik lehetőség az online banki alkalmazások, a biztosítási kalkulációk, a portfólió elemzések, illetve a digitális állományok és dokumentumok elindítására, illtve kézérintéssel történő irányítására. A képernyők megosztásával pedig egy olyan adatkonferencia hozható létre, ahol a pénzügyi tanácsadók azonnali betekintést kaphatnak a folyamatok alakulásába és valós időben lesznek képesek döntéseket hozni. Ez azt jelenti, hogy a munkatársak együtt tudják az ötleteiket megosztani és a pénzügyi folyamatokat elemezni függetlenül attól, hogy egy adott irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.

Termékfejlesztés

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően a termék-, szoftver- vagy rendszerfejlesztéssel foglalkozó szakértő munkatársak virtuálisan egy térbe hozhatók a valós tartózkodási helytől függetlenül. A hatalmas interaktív munkafelületen egyszerű kézérintéssel irányíthatják a fájlokat és az alkalmazásokat, míg a képernyők megosztásával a távoli helyszínekről csatlakozó kollégák is minden apró részletet valós időben láthatnak. A termékfejlesztési projekt időterve, műszaki rajzai és egyéb dokumentumai megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, amelyeken a digitális tinta segítségével elhelyezhetők a szabadkézi rajzok, jegyzetek és kiemelések, így hatékonyabb és áttekinthetőbb megbeszélések vezényelhetők le, illetve a további teendők könnyebben rögzíthetők és szétküldhetők a résztvevőknek.

Továbbképzések a bróker irodában

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy a brókercégeknél a vezető elemzők és a trénerek egy hatalmas interaktív munkafelületen jelenítsék meg, továbbá kézérintéssel irányítsák az információkat egy új befektetési lehetőség bevezetésekor vagy épp az új kollégák képzése során. Legyen szó a valuta árfolyamok rövid-, közép- vagy hosszútávú elemzéséről, esetleg a legújabb portfóliót bemutató marketing kisfilm megtekintéséről, az interaktivitásnak köszönhetően a kollégák közvetlenül bevonhatók a munkába, ahol saját maguk helyezhetik el digitális megjegyzéseiket és navigálhatnak a tartalmak között.
A prezentációs anyagok vizuális megjelenítésének köszönhetően a trénerek könnyebben le tudják kötni és a fenn is tudják tartani a pénzügyes kollégák figyelmét függetlenül attól, hogy ugyanazon oktatóteremben vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.
 

Vissza a tetejére