Katasztrófavédelem, tűzoltóság és rendvédelem

Amikor kritikus fontosságú a reakcióidő és a helyzetek villámgyors megoldása, akkor a vészhelyzet-kezelés minden fázisának akadálytalanul kell megvalósulnia - a készenléti csapatok mozgósításától, a kialakult helyzet mérséklésén át egészen a helyreállítás befejezéséig. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően még a kritikus szituációkban is felgyorsítható a döntéshozatal és jelentősen csökkenthető a reakcióidő.

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével alapjaiban változtatjuk meg a rendvédelem, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem területén a digitális információk hozzáféréséről és megosztásáról kialakult képet, így fokozható az eredményesség az oktató épületben, az eligazító szobában, a művelet-irányítási központban vagy akár egy termézeti katasztrófa helyszínén is.

Távoli együttműködés - bárhol, bármikor

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatók meg az információk a központban és a távoli helyszínen tartózkodó résztvevők között, beleértve a katasztrófa helyszínén állomásozó csapatokat is.
A saját fejlesztésű adatkonferencia rendszerünknek köszönhetően valós időben oszthatók meg a képernyők a külső helyszínen tartózkodó csapatokkal, így például egy fegyveres rablás helyszínének biztosításában és az útlezárásokban résztvevő nyomozók munkája a több száz kilométerre fekvő nyomozóirodából is támogatható a különféle műholdas felvételek és biztonsági kamerák élő képének közzétételével.

Villámgyors kommunikáció, amikor szükség van rá

A katasztrófahelyzetek elhárítása közben rengeteg nem várt esemény léphet fel, amelyekre rendkívüli gyorsasággal kell reagálni, mivel a rossz döntések akár emberéleteket is követelhetnek. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink alkalmazásával növelhető a kritikus helyzetek kezelésének eredményessége a kulcsfontosságú részletek egyszerű megjelölésének és az információk vizuális elemzésének köszönhetően. Bemutatható egy akcióterv vagy megjeleníthető egy katasztrófa megközelíthetősége, amelyen például bejelölhető az egyes mentőcsapatok haladási útvonala.

Hatékonyabb kiképzések és tréningek

Azok a csapatok, akik az oktatóteremben jobban felkészülnek, azok az éles bevetések során is hatékonyabban és eredményesebben tudnak eljárni. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik a rendvédelem, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem területén, hogy a kiképző tisztek egy hatalmas interaktív munkafelületen jelenítsék meg és elemezzék a különféle szituációs begyakorló gyakorlatokról készült videófelvételeket vagy kézérintéssel irányítsák például egy árvíz vagy egy hókatasztrófa helyszínéről kapott információkat az elhárításban és a helyreállításban részt vevő tűzoltóknak, rendőröknek és katasztrófavédelmi szakembereknek.
Legyen szó egy tűzoltósági mentést bemutató légi felvétel elemzéséről, esetleg a legújabb árvízvédelmi technológiákat bemutató videofelvétel megtekintéséről, az interaktivitásnak köszönhetően a szakemberek közvetlenül bevonhatók a munkába.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
 

Vissza a tetejére