Telekommunikáció, távközlési szolgáltatások

Az innováció a kommunikáció mozgatórugója

A telekommunikáció sikerét az emberi kapcsolattartás innovatív módon történő folyamatos fejlődése jelenti - a távmunka, a távoli együttműködés és az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C) csak néhány lehetőség, amely a telekommunikációs ágazat fejlődésével elérhető. A folyamatos fejlesztések eredményeként az interaktív megoldásaink segítségével megváltoztatjuk a digitális információk feldolgozásáról és megosztásáról alkotott képet, így még hatékonyabban kommunikálhat a világ másik pontján tartózkodó kollégáival.
Válassza teljes körű kollaborációs megoldásainkat
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink innovatív, vizuális és interaktív módon teszik lehetővé a kommunikációs szakemberek és informatikai mérnökök számára az információk és ötletek megosztását. Az interaktív termékeinkkel felszerelt munkahelyen a digitális forrásanyagok mindig a keze ügyében lesznek függetlenül attól, hogy a back-office csoportnál, a szolgáltatási területen vagy a tárgyalóteremben tartózkodik. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével...
interaktívvá "varázsolhatók" a meglévő videókonferencia rendszerek, többlet funkcionalitással ruházhatók fel a korábban beszerzett UC megoldások, megnyithatók a dokumentumok, a fájlok és a multimédiás forrásanyagok, elindíthatók a különféle alkalmazások, valamint használható az Internet.
lehetőség nyílik digitális jegyzeteket, megjegyzéseket és vázlatokat létrehozni egy 4G/LTE hálózati lefedettségi térképen, a kiegészített dokumentumot pedig elmenteni és egyetlen kattintással azonnal elküldeni e-mailben a fejlesztési osztályon dolgozó kollégának.
a képernyők azonnali megosztásának köszönhetően a távoli helyszínen tartózkodó kollégák azonnali betekintést nyerhetnek egy vadonatúj IP telefónia megoldás fejlesztésének alakulásába, így valós időben lesznek képesek közreműködni, ötletelni és döntéseket hozni.
Nézzünk egy konkrét felhasználási példát
Telekommunikációs szolgáltatásokat biztosító vállalatként egy természeti katasztrófa következtében megbénul a szolgáltatási területünk egy része, így a felhasználók nem jutnak hozzá az előfizetett vezetékes kábeltévé, telefon és internet szolgáltatásukhoz. A hálózati lefedettséget bemutató térkép azonnal megjeleníthető az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, a digitális tinta segítségével a beérkező hibabejelentő telefonok lokalizálhatók a térképen, így a vészhelyzet elhárító csapat azonnal megkezdheti a munkát - a meghibásodott központi egység helyzetének meghatározását, illetve a pontos probléma feltérképezését. A GPS navigációs rendszer segítségével a legközelebbi megfelelő szervizautó értesíthető, és a probléma helyszínére irányítható. Az internetes adatkonferencia szoftverünk segítségével gyorsan létrehozható egy olyan konferencia, ahol a képernyők megosztásával valós időben láthatjuk a külső helyszínen, a meghibásodott központi egységen lefuttatott diagnosztikai tesztet, amelyet a központban a mérnökök azonnal ki tudnak értékelni, így a helyszínen lévő kolléga mindenféle időveszteség nélkül el tudja hárítani a hibát.

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Tevékenységi körök

Folyamatirányítás a távközlésben

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével a befektetők, a részvényesek és a kommunikációs folyamatok irányításáért felelős személyek képesek lesznek konstruktívan együttműködni - a folyamatok definiálásától az elemzésen át egészen a szükséges teendők feltérképezéséig. Közvetlenül egy hatalmas interaktív munkaterületen nyílik lehetőség egy új szolgáltatási csomag termék-életgörbéjének elemzésére, az új ügyfélszolgálati rendszer folyamatábrájának felvázolására, a digitális állományok és forrásanyagok elindítására, valamint kézérintéssel történő irányítására. A képernyők megosztásával pedig egy olyan adatkonferencia hozható létre, ahol a távközlési szakemberek azonnali betekintést kaphatnak a folyamatok alakulásába és valós időben lesznek képesek döntéseket hozni. Ez azt jelenti, hogy a munkatársak együtt tudják az ötleteiket megosztani és a kommunikációs folyamatokat elemezni a beszállítókkal és a stratégiai partnerekkel függetlenül attól, hogy egy adott irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak.

Mérnöki tevékenységek

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével egy hatalmas interaktív munkafelületen megjeleníthetők a projekt dokumentumai és a további digitális forrásanyagok, amelyek kézérintéssel vezérelhetők. Lehetőség nyílik az információk vizuális megosztására függetlenül attól, hogy a munkatársak egy adott irodában vagy a világ bármely pontján tartózkodnak, így a valós időben elhelyezett szabadkézi vázlatok, rajzok és megjegyzések minden résztvevő számára láthatóvá vállnak. Az egyszerűbb megosztás érdekében a megbeszélés végén minden elmenthető digitálisan, így könnyedén összegyűjthetők az ötletek, módosíthatók a szabadkézi vázlatok, elemezhető egy szimulációs folyamatok végeredménye, áttekinthetők az ütemtervek, valamint rögzíthetők és szétküldhetők a további teendők.

Munkavégzés külső helyszínen

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik a digitális információk villámgyors cseréjét a távoli helyszínek között, így akár a saját irodájából könnyedén kiaknázhatja a külső helyszínen tartózkodó szakértő segítségét. Egyetlen kézérintéssel azonnal megosztható az LSK Meeting Display interaktív kijelző vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszer képernyője, így az irodában és a távoli külső helyszínen tartózkodó munkatársak úgy dolgozhatnak együtt, mintha ugyanabban az irodában lennének. A tervek és a szituációk valós időben elemezhetők és felülvizsgálhatók, így a döntések azonnal meghozhatók. Amennyiben a távoli helyszínen személyesen is tartózkodik egy külsős szakértő, úgy csökkenthető a hibahatár, minimalizálhatók a késések, illetve az utazásokból eredő további járulékos költségek.

Termékfejlesztés

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően a fejlesztő munkatársak virtuálisan egy térbe hozhatók a valós tartózkodási helytől függetlenül. A hatalmas interaktív munkafelületen egyszerű kézérintéssel irányíthatok a fájlokat és az alkalmazásokat, míg a képernyők megosztásával a távoli helyszínekről csatlakozó kollégák is minden apró részletet valós időben láthatnak. A termékfejlesztési projekt időterve, műszaki rajzai és egyéb dokumentumai megjeleníthetők az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, amelyeken a digitális tinta segítségével elhelyezhetők a szabadkézi rajzok, jegyzetek és kiemelések, így hatékonyabb és áttekinthetőbb megbeszélések vezényelhetők le, illetve a további teendők könnyebben rögzíthetők és szétküldhetők a résztvevőknek.

Tréningek és továbbképzések

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy a trénerek egy hatalmas interaktív munkafelületen megjelenítsék, továbbá kézérintéssel irányítsák az információkat az értékesítő kollégák továbbképzésén vagy a viszonteladó partnereknek tartott partnernapon, ahol egy új termék bevezetéséről vagy egy új technológia telepítéséről esik szó. Az információk vizuális megjelenítésének köszönhetően a trénerek könnyebben le tudják kötni, és a fenn is tudják tartani a hallgatóság figyelmét függetlenül attól, hogy ugyanazon oktatóteremben vagy a világ bármely pontján tartózkodnak. Az előadók azonnal, akár a helyszínen is módosíthatják a prezentációs anyagot a digitális tinta segítségével elhelyezett jegyzetek, vagy a hallgatóság által megvitatott téma során felmerülő újabb információk hozzáadásával és elmentésével.
 

Vissza a tetejére