Termékek, amelyek átalakítják a kollaborációs kultúrát

Fedezze fel az érintés-érzékeny interaktív kijelzők és az üzleti felhasználók számára kifejlesztett szoftveralkalmazások által biztosított előnyöket, amelyek új dimenzióba emelik a munkatársak vagy a csapatok közötti kollaborációs folyamatokat, úgymint az ötletek kidolgozása, a stratégiák vizuális elképzelése, a problémák megoldása vagy éppen a döntéshozatal.
Teljes termékpaletta

LSK Meeting Display multitouch interaktív kijelzők

Az MDP400-as sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzők az LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek kollaborációs képességeit kombinálják a hagyományos kijelzők ragyogó képi megjelenítésével. Elegáns kialakításának köszönhetően a leggazdagabb vizuális élményt biztosítja a felhasználók számára a digitális tartalmak kezelése közben, így bármilyen reprezentatív tér (pl. ügyfél bemutatóterem vagy vezetőségi tárgyalóterem) ideális kollaborációs eszköze lehet.

LSK Meeting Board multitouch interaktív táblarendszerek

Egy ultra rövid vetítési távolságú projektor és egy LSK Meeting Board interaktív tábla kombinálásával az MBP200-as sorozat a hatékony kollaboráció eszközét adja a felhasználók kezébe. A pofonegyszerűen kezelhető, "minden-az-egyben" rendszer egyidejűleg több felhasználó számára teszi lehetővé a kézzel történő irányítást vagy a tollal történő írást, valamint a munka elmentését és szétküldését. Rugalmasságának és elegáns kialakításának köszönhetően az MBP200-as sorozat a legjobb választás gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezetbe - az üzemcsarnoktól egészen az igazgatósági tárgyalóteremig.

Lync Room System a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez

A Lync Room System egy olyan, a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez kifejlesztett komplett hardver-megoldás, amely egy vagy több érintés-érzékeny interaktív kijelzőből, egy HD felbontású videokamerából, egy teremvezérlő adminisztrációs konzolból, mikrofonokból és hangszórókból épül fel, így a legmagasabb szintű audió-, video- és adatkonferencia képességekkel rendelkezik a lokális és a távoli kollaboráció támogatására.

LSK Podium interaktív előadói megjelenítők

Tartson impozáns előadásokat és hatékony megbeszéléseket az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő alkalmazásával akár a saját karosszékéből. Az LP100-as sorozat lehetővé teszi a számítógépes tartalmak irányítását, illetve digitális jegyzetek elhelyezését egy speciális toll segítségével. Otthoni irodák, illetve több száz fős előadótermek ideális eszköze lehet, ahol az interaktivitás az interaktív táblák és interaktív kijelzők korlátozott méretei miatt nem biztosítható, viszont fontos, hogy a legapróbb részletek is láthatóak legyenek.

Kiegészítő termékek az interaktív üzleti megoldásokhoz

A kiegészítő termékek segítségével testre szabhatók az LSK Meeting Display interaktív kijelzők és LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek, így azok mindig a szóban forgó tárgyalóterem egyedi igényeihez, meglévő infrastruktúrájához illeszthetők. A kiegészítő termékek hosszú sorának használatával (pl. hangszórók, mozgatható állványszerkezetek, vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek, stb.) rugalmasság és magasabb funkcionalitás érhető el.
Hamarosan...

Üzleti kollaborációs szoftver

Az interaktív vizuál-kollaborációs megoldások egyik alappilléreként az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka minősége és növelhető az eredményesség.

Microsoft Lync interfész az üzleti kollaborációs szoftverhez

Gondoljon interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainkra, mint az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C - Unified Communication & Collaboration) szerves komponensére. Az üzleti kollaborációs szoftver és a Microsoft Lync szoftver integrációjának köszönhetően azonnali megbeszéléseket indíthat a távoli helyszínen tartózkodó munkatársaival a Microsoft Lync szoftver segítségével, míg a kollaborációs szoftver biztosítja a professzionális és ösztönös digitális fehértábla funkciókat és a jegyzetelési lehetőséget bármilyen számítógépes alkalmazásba.

Interaktív adatkonferencia szoftver

Képzeljen el egy olyan munkakörnyezetet, amelyben megbeszélések hozhatók létre az irodában ülő és a világ túlsó felén tartózkodó munkatársakkal úgy, hogy a megjelenített tartalmak megoszthatók és bármely fél által irányíthatók a tartózkodási helytől függetlenül. Az interaktív adatkonferencia szoftver egy olyan költséghatékony megoldást nyújt, amely segítségével a világ bármely pontján található LSK Meeting Display interaktív kijelzők vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek csatlakozni tudnak egymáshoz, így a munkatársak úgy dolgozhatnak együtt egy projekt lebonyolításában, mintha ugyanabban az irodában lennének.
 

Vissza a tetejére