LSK Meeting Board multitouch interaktív táblarendszerek

Emelje új dimenzióba csapatai együttműködését a hatalmas interaktív felületeket és a legtermészetesebb felhasználói élményt biztosító rendszerek alkalmazásával. Az MBP200-as sorozat modelljei egyszerre több felhasználó számára teszik lehetővé az alkalmazások, fájlok és további digitális forrásanyagok kézérintéssel történő, pofonegyszerű irányítását. Rugalmasságának, elegáns kialakításának, illetve a természetes érintési és írási élménynek köszönhetően az MBP200-as sorozat modelljei a legjobb választást jelentik gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezetbe.

Az MBP200-as sorozat modelljei két különböző méretben és két közeli vetítési távolságú projektor opcióval érhetők el.

 
Ultra közeli vetítésű projektor (i2 modell)
Gyakorlatilag megszűnteti az árnyékhatást.
Közeli vetítésű projektor (i1 modell)
Jelentősen csökkenti az árnyékhatást.
Multitouch munkaterület
Egyidejűleg akár 4 felhasználó dolgozhat (írhat, törölhet, mozgathat és irányíthat objektumokat) az interaktív felületen.
Egyszerűen hozzáférhető kollaborációs eszközök
A tollak, a törlőeszköz és a színválasztó gombok kényelmesen elérhetők.

Együttműködést támogató szoftver
Jegyzetek helyezhetők el a végtelen kiterjedésű fehértábla felületen vagy bármilyen szoftveren, amelyek elmenthetők és megoszthatók.
Kicsinyítés-nagyítás
Lapozás
Forgatás
Egy- és többujjas kézmozdulatok
Egyszerű kicsinyítés-nagyítás, forgatás és lapozás - az MBP200-as sorozat képes értelmezni a Microsoft Windows 7 és 8 operációs rendszerek által támogatott kézmozdulatokat.
Hatékony kollaboráció
Egy korszerű, XXI. századi kollaborációs környezet többek között végtelen kiterjedésű fehértábla felületet, az alkalmazásokra történő jegyzetelés, illetve a munka azonnali elmentésének lehetőségét és MS Exchange szerver integrációt biztosít a felhasználók számára, így az információk megosztásának, az ötletelési eredmények rögzítésének és a teendők azonnali elküldésének képességével Ön biztos lehet abban, hogy mindenki együttműködésére számíthat a megbeszéléseken a közös célok elérése érdekében.
Ösztönös interakció
Interaktív táblarendszereink ismert és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a digitális tartalmak kezelése hihetetlenül természetes élménnyé válik. A kollégák egyszerű kézérintéssel irányíthatják az alkalmazásokat, a tollak segítségével jegyzetelhetnek azokra, illetve egyszerűen átválthatnak a dokumentumok, a digitális jegyzetek és az Internet között. A multitouch kialakításnak köszönhetően pedig egyidejűleg 4 felhasználó dolgozhat a munkafelületen.
Sokoldalú kialakítás
Ultra közeli vetítési távolságú projektorjaink gyakorlatilag megszűntetik az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöbölik, hogy a vetítő erős fénye a kollégák szemébe világítson. Az SB800i-SMP sorozat a tökéletesen éles és ragyogó vizuális élménynek, illetve a strapabíró, ellenálló felületének köszönhetően bármilyen munkakörnyezet ideális megoldása lehet.
Multitouch kialakítás
Az MBP200-as sorozatú interaktív táblarendszerek a gyártó saját fejlesztésű érzékelési technológiáját használják, amely egyidejűleg 4 felhasználó számára teszi lehetővé gombok megnyomása, ikonok kiválasztása és eszközök visszahelyezése nélkül azt, hogy a toll segítségével írni, a tenyér alkalmazásával törölni, az ujj használatával pedig mozgatni lehessen objektumokat az interaktív táblán.
Korlátozás nélküli interakció
Lehetővé teszi, hogy a bekapcsolást követően akár négy felhasználó azonnal elkezdjen együtt dolgozni külön többfelhasználós üzemmód elindítása vagy területi korlátozás nélkül. Emellett minden felhasználó egyénileg is elvégezheti a feladatát, például írhat a digitális tintával vagy mozgathat objektumokat az ujja segítségével.
Független objektumkezelés
Az interaktív rendszer felismeri a kéz, a toll és a tenyér érintése közötti különbségeket, és automatikusan átvált a kívánt funkcióba; ráadásul mindegyik felhasználó egymástól függetlenül tudja ezeket a funkciókat használni.
Kézmozdulatokkal történő vezérlés
Interaktív táblarendszereink hasonló felhasználói élményt biztosítanak, mint amit a többi érintés-érzékeny eszköz (pl. okostelefonok, táblagépek) használata során megtapasztaltunk. Egyszerű és ösztönös kéz, illetve ujjmozdulatokkal, a lehető legtermészetesebb módon teszik lehetővé a digitális tartalmak manipulációját, ideértve az egy- és többujjas kézmozdulatokkal történő irányítást, úgymint az oldalak pásztázása és lapozása, valamint az objektumok kicsinyítése-nagyítása, forgatása és eldobása. Természetesen az interaktív rendszer a Microsodt Windows 7 és 8 operációs rendszerek által támogatott összes kézmozdulatot értelmezi.
Egyszerűen hozzáférhető kollaborációs eszközök
A tökéletes interakcióhoz szükséges minden eszköz a keze ügyében lesz. A tollak és a törlőeszköz kényelmesen elérhető az interaktív táblarendszer elülső részén található tolltartóból, továbbá a színválasztó, a képernyő-billentyűzet, a jobb egér kattintás és a Súgó gombok is itt kapnak helyet. Az interaktív rendszerhez egyszerűen csatlakoztathatók további USB-s eszközök, valamint a hangerő-szabályzó gomb is gyorsan elérhető a tolltartóról.
Tökéletes képminőség
Az MBP200-as sorozat minden modellje egy ultra közeli vetítési távolságú projektort foglal magába, amely gyakorlatilag megszűnteti az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöböli, hogy a vetítő erős fénye a kollégák szemébe világítson. Az akár 720p felbontású, HD-Ready projektorok által vetített tökéletesen éles és ragyogó képeket minden résztvevő tökéletesen látni fogja függetlenül attól, hogy hol ül a teremben.
Üzleti kollaborációs szoftver
Az üzleti kollaborációs szoftver a pofonegyszerű használat mellett a hatékony kollaborációs eszközök hosszú sorát, gyakorlatilag végtelen fehértábla felületet, a képernyőn megjelenített tartalmak részletének vagy egészének rögzítését és a beépülő digitális tinta modulnak köszönhetően az alkalmazásokra történő jegyzetelés lehetőségét biztosítja a felhasználók számára. Továbbá a Microsoft Exchange szerver integráció eredményeként rugalmasabbá válik a megbeszélések szervezése és a jegyzetek e-mailben történő gyors továbbküldése.
Több interaktív tábla és kijelző egyidejű támogatása
Lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetnek át különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Automatikus rendszerindító kábel
A kábel használatával vendég számítógép csatlakoztatása esetén a működtető szoftver automatikusan elindul, az interaktív táblarendszer teljeskörű használatához így nincs szükség semmilyen szoftvertelepítésre. Minden olyan munkakörnyezet tökéletes megoldása lehet, ahol nincs hálózati hozzáférés vagy gyakran fordulnak meg vendég előadók.
Hálózati vezérlési lehetőség
Az interaktív táblarendszer meglévő hálózatba történő integrálásával alkalmassá válik szerveren vagy SNMP kliensen keresztül történő utasítások küldésére és fogadására, így az MBP200-as sorozat távolról is vezérelhető és menedzselhető.
Strapabíró, ellenálló munkafelület
Az LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek alacsony csillogású, vetítésre optimalizált, mágnesezhető acél felülettel rendelkeznek. A felület szárazon törölhető filctollal (dry-erase marker, porfestékes vagy táblafilctoll) írható és könnyen törölhető.
 
  LSK-MBP280-i1 LSK-MBP285-i1 LSK-MBP285-i2
Aktív munkaterület mérete 156,5 cm x 117,5 cm 188 cm x 117,5 cm 188 cm x 117,5 cm
Aktív képátló mérete 77" (195,6 cm) 87" (221 cm) 87" (221 cm)
Munkaterület képaránya 4:3 16:10 16:10
Felbontás natív XGA (1024 x 768) natív WXGA (1280 x 800) natív WXGA (1280 x 800)
Fényerő 3000 ANSI Lumen 3000 ANSI Lumen 3300 ANSI Lumen
Kontraszt-arány 2900:1 2900:1 2000:1
Várható lámpa élettartam 4000/2500 üzemóra 4000/2500 üzemóra 3000/2000 üzemóra
Vetítési távolság 68,4 cm 65,5 cm 37,5 cm
  A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése
Bemutatkozik az LSK Meeting Board MBP285-i2 interaktív táblarendszer
Az LSK Meeting Board MBP285-i2 interaktív táblarendszer egy teljesen integrált, könnyen használható rendszer, amely egy szélesvásznú multitouch interaktív táblából, egy ultrarövid vetítési távolságú projektorból, egy rendszerindító kábelből és egy üzleti kollaborációs szoftverből áll össze.
A korlátlan virtuális papírméret és a több kijelző egyidejű támogatása funkciók bemutatása
A korlátlan virtuális papírméret funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető. A több kijelző egyidejű támogatása funkció lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetnek át különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Az üzleti kollaborációs szoftver újdonságai
Az interaktív megoldásaink egyik alappilléreként megismert üzleti kollaborációs szoftver 4.0-ás verziójának egyik újdonsága a korlátlan virtuális papírméret. Ezen funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető.
Üzleti kollaborációs szoftver - áttekintés
Az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka minősége és növelhető az eredményesség.
 

Vissza a tetejére