Üzleti kollaborációs szoftver

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink egyik alappilléreként az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett, együttműködést támogató alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és e-mailben történő szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka hatékonysága és növelhető az eredményesség.

Nem számít, hogy milyen üzleti tevékenységet végez, az üzleti kollaborációs szoftvernek köszönhetően dinamikus és interaktív megbeszéléseket tarthat.

 
Automatikus csatlakozás az interaktív adatkonferenciához*
Az interaktív rendszereken megjelenített tartalmak azonnal megoszthatók a távoli résztvevőkkel, alkalmazhatók a különféle konferencia funkciók, illetve a meghívott tárgyalótermek automatikusan csatlakozni tudnak a konferenciához.
Hatékonyság-növelő eszközök
A Microsoft Exchange szerver integráció közvetlen hozzáférést biztosít a résztvevői információkhoz, az eltelt idő nyomon követéséhez, a teremfoglalás kiterjesztéséhez és a megbeszélések gyors elindításához és befejezéséhez.
Egyszerű felhasználói felület
A felhasználók egyszerűen átválthatnak a különböző üzemmódok között, illetve hozzáférhetnek a kollaborációs eszközökhöz (pl. tollfunkciók és egyéb tartalmi lehetőségek).
Business galéria
A szoftver integrált kép- és háttérgyűjteménye gyors hozzáférést biztosít az előre elkészített tartalmakhoz, így komplett űrlapok és sablonok hozhatók létre pillanatok alatt a semmiből. A galériában megtalálható forrásanyagok szabadon felhasználhatók, de akár saját digitális anyagok is elmenthetők a későbbi felhasználás céljából.
Korlátlan virtuális papírméret
Jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül elmozgatható bármelyik irányba.
Navigátor ablak
Kövesse figyelemmel egy térképszerű betekintő ablakban munkáját. A navigátor ablak megmutatja a felhasználó aktuális helyzetét és a nézeten kívül eső tartalmi elemeket.
*A funkció működéséhez az interaktív adatkonferencia szoftver szükséges!
Több kollaboráció, kevesebb adminisztráció

Az üzleti kollaborációs szoftver hatékonyság-növelő funkcióinak köszönhetően a legmagasabb dimenzióba emelhető a kollaborációs potenciál. A Microsoft Exchange szerver integráció azonnali hozzáférést biztosít a szerveren lefoglalt megbeszélések részleteihez, illetve információval szolgál a résztvevőkről és a csatolmányokról. Az interaktív adatkonferencia szoftver segítségével automatizálható a konferenciák létrehozása, így a résztvevők automatikusan csatlakozhatnak és felkészülhetnek a megbeszélésekre, az adatok megosztására. A szoftver eszköztárán található folyamatjelző sávon megjelenik a megbeszélésből eddig eltelt idő, különféle színekkel jelzi a megbeszélésből hátralévő időt, valamint automatikus értesítést küld a megbeszélés befejezése előtt 5 perccel. A megbeszélés végén meghosszabbítható a teremfoglalás vagy akár egy kattintással automatikusan bezárhatók a fájlok és az alkalmazások, így a felhasználói fiókból történő kijelentkezést következően a terem átadható a következő csapatnak.

Az üzleti életre tervezve
Az üzleti kollaborációs szoftver az üzleti életben használt összes számítógépes alkalmazással kompatibilis, így kézérintéssel irányíthatók a megszokott alkalmazások egy hatalmas, interaktív felületen. A szoftverbe integrált kép- és háttérgyűjtemény gyors hozzáférést biztosít az előre elkészített tartalmakhoz, így komplett űrlapok és sablonok hozhatók létre pillanatok alatt a semmiből. A galériában megtalálható forrásanyagok szabadon felhasználhatók, de akár saját digitális anyagok is elmenthetők a későbbi felhasználás céljából.
Természetes interakció
Az üzleti kollaborációs szoftver egyszerű felhasználói felülete természetes kollaborációt biztosít, illetve lehetővé teszi alkalmazások elindítását, fájlok megnyitását és jegyzetek létrehozását a digitális tintával. A felhasználók megjegyzéseket készíthetnek a tollak vagy az ujjuk segítségével, törölhetnek a tenyerükkel vagy a szivaccsal, illetve egyszerűen átválthatnak például a Fehértábla és a Számítógép üzemmódok között, így az oldalak hozzáadása és kibővítése, a tartalmak mozgatása és törlése, illetve a jegyzetek kezelése pofonegyszerű feladattá válik.
Rugalmas jegyzetelési és mentési opciók
Az integrált digitális tinta modul segítségével jegyzetek helyezhetők el bármilyen számítógépes alkalmazáson vagy akár a mozgó videókon, amelyek el is menthetők vagy kézírásként felismertethetők - természetesen MAGYAR nyelven. A beépülő modul lehetővé teszi a szabadkézi megjegyzések közvetlen elmentését a kizárólag olvasható PDF formátumú fájlokba is. Teljesen mindegy, hogy melyik módszerrel menti el munkáját, az egy mozdulattal továbbküldhető lesz e-mailben, illetve elmenthető lesz egy hálózati meghajtóra vagy egy USB kulcsra.
Egyszerű felhasználói felület
Az egyszerűen használható eszköztár az LSK Meeting Display interaktív kijelzők vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek bekapcsolásakor automatikusan megjelenik, így a felhasználók gyorsan átválthatnak például a Fehértábla és a Számítógép üzemmódok között, képernyő-fényképként rögzíthetik jegyzeteiket, illetve visszavonhatják vagy módosíthatják munkájukat.
Beépülő digitális tinta modul
A beépülő digitális tinta modul segítségével jegyzetek helyezhetők el bármilyen számítógépes alkalmazáson vagy ablakon, amelyek akár el is menthetők vagy kézírásként felismertethetők - természeteseb MAGYAR nyelven. A beépülő modul lehetővé teszi a szabadkézi megjegyzések közvetlen elmentését a kizárólag olvasható PDF formátumú fájlokba. Teljesen mindegy, hogy melyik módszerrel menti el munkáját, az egy mozdulattal továbbküldhető lesz e-mailben, illetve elmenthető lesz egy hálózati meghajtóra vagy egy USB kulcsra.
Korlátlan virtuális papírméret
Jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, felnagyítható a részletek kidolgozásához, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető.
Navigátor ablak
Kövesse figyelemmel egy térképszerű betekintő ablakban munkáját. A navigátor ablak megmutatja a felhasználó aktuális helyzetét és a nézeten kívül eső tartalmi elemeket, valamint segítségével gyorsan megjeleníthető a végtelen munkaterület bármelyik része.
Interaktív fehértábla funkciók
Az üzleti kollaborációs szoftver külön Fehértábla üzemmóddal rendelkezik, amely végtelen, soha el nem fogyó fehértábla felületet, illetve olyan kollaboratív funkciókat biztosít a felhasználók számára, mint a szabadkézi rajzolás, a szövegkiemelő, a szabályos alakzatok és vonalak létrehozása, a visszavonás vagy a kézírás-felismerés. A szoftver emellett lehetővé teszi az oldalak közötti gyors navigációt vagy az objektumok két ujjal történő kicsinyítését-nagyítását, forgatását és tulajdonságainak megváltoztatását.
Microsoft Exchange szerver integráció*
A Microsoft Exchange szerver integrációnak köszönhetően közvetlenül az üzleti kollaborációs szoftverben jelennek meg és érhetők el a megbeszéléshez csatolt mellékletek, a meghívottak adatai, illetve a megbeszélés részletes információi. Továbbá a megbeszélés befejeztével - szintén az üzleti kollaborációs szoftverből - azonnal e-mailben továbbküldhető a megbeszélés végeredménye az összes résztvevőnek.

* A funkció működéséhez Microsoft Exchange szerver szükséges!
Megbeszélés előrehaladását jelző állapotsáv**
A megbeszélésből eltelt idő megjelenik az üzleti kollaborációs szoftver eszköztárán található folyamatjelző sávon, különféle színekkel jelzi a megbeszélésből hátralévő időt, valamint automatikus értesítést küld a megbeszélés befejezése előtt 5 perccel.

** A funkció működéséhez Microsoft Exchange szerver szükséges!
Megbeszélés meghosszabbítása***
A Microsoft Exchange szerver teremfoglalás funkciójának integrációjával egszerűen leellenőrizhető, hogy az eredetileg lefoglalt tárgyalóterem szabad-e a megbeszélést követően, így - amennyiben szükséges - egyetlen gombnyomással automatikusan meghosszabbítható a megbeszélés.

*** A funkció működéséhez Microsoft Exchange szerver szükséges!
Megbeszélés alaphelyzetbe állítása
Egyetlen gombnyomással felkészíthető az LSK Meeting Display interaktív kijelző vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszer a következő megbeszélésre. Az "Alaphelyzet" gomb megnyomásával az üzleti kollaborációs szoftver bezárja az összes megnyitott alkalmazást, különféle lehetőségeket kínál fel a megbeszélés eredményének e-mailben történő szétküldésére, illetve a felhasználói profilból történő kijelentkezésre, majd egy teljesen üres fehértábla felülettel várja a következő megbeszélés résztvevőit.
Business galéria
Az üzleti kollaborációs szoftverbe integrált kép- és háttérgyűjtemény gyors hozzáférést biztosít az előre elkészített tartalmakhoz, így komplett űrlapok és sablonok hozhatók létre pillanatok alatt a semmiből. A galériában megtalálható forrásanyagok szabadon felhasználhatók, de akár saját digitális anyagok is elmenthetők a későbbi felhasználás céljából.
Automatikus rendszerindító kábel
A kábel használatával vendég számítógép csatlakoztatása esetén a működtető szoftver automatikusan elindul, az interaktív kijelző teljeskörű használatához így nincs szükség semmilyen szoftvertelepítésre. Minden olyan munkakörnyezet tökéletes megoldása lehet, ahol nincs hálózati hozzáférés vagy gyakran fordulnak meg vendég előadók.
Automatikus csatlakozás az interaktív adatkonferenciához****
A megbeszélés elindításával az összes, előzetesen e-mailben meghívott LSK Meeting Display interaktív kijelző vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszer, asztali számítógép, laptop vagy iPad automatikusan csatlakozhat a konferenciához.

**** A funkció működéséhez az interaktív adatkonferencia szoftver szükséges!
Képernyő-billentyűzet
A lebegő képernyő-billentyűzet kényelmes gépelést tesz lehetővé közvetlenül az interaktív rendszer mellől. Természetesen bármilyen más vezeték nélküli billentyűzet is használható - a lényeg, hogy a gépeléshez nem kell a működtető számítógép klaviatúráját használni.
Rögzítési és mentési lehetőség
Képernyő-fényképek készíthetők bármilyen számítógépes alkalmazásról (pl. Internet böngésző, Microsoft Word, stb.), illetve az azokon elhelyezett jegyzetekről, amelyek egyszerűen beilleszthetők a Fehértábla üzemmódba. A megbeszélés befejeztével a munka könnyedén elmenthető PPT, PDF vagy képfájlként a hálózatra, a merevlemezre vagy egy USB kulcsra.
Digitális jegyzetek kezelése
Az üzleti kollaborációs szoftver lehetővé teszi az összes, jegyzetet tartalmazó oldal előnézetként történő megjelenítését, továbbá az oldalak beszúrását, törlését és áthúzással történő rendszerezését.
Jegyzetek e-mailben történő elküldése
A létrehozott jegyzetek, illetve a teendők a megbeszélés befejeztével azonnal szétküldhetők e-mailben a résztvevőknek, akik - mire visszaérnek saját asztali számítógépeikhez - már folytathatják is a munkát a megbeszélésen elhangzott információkkal.
Multiplatform támogatás
Az üzleti kollaborációs szoftver lehetővé teszi több platform - egy dedikált számítógépről történő - egyidejű irányítását, illetve a tartalmak kezelését. A szoftver segítségével a megjegyzések és a dokumentumok egyszerűen átmozgathatók az egyik platformról a másikra, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy egyidejűleg a felhasználók több interaktív kijelzőn és interaktív táblarendszeren is dolgozhassanak ugyanabban a dokumentumban.
Szoftvertámogatás
Az LSK üzleti szoftvertámogatás hozzáférést biztosít a legújabb funkciókhoz, frissítésekhez, javítócsomagokhoz és technikai támogatáshoz, így biztos lehet abban, hogy csapatai a legmagasabb kollaborációs potenciálon fognak működni.
  1 vagy 2 interaktív rendszer
egyidejű futtatása esetén
3 vagy annál több interaktív rendszer
egyidejű futtatása esetén
Operációs rendszer Windows XP SP3, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerek Windows XP SP3, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerek
Processzor 2.0 GHz-es két magos vagy gyorsabb processzor (négy magos javasolt) 3.0 GHz-es két magos vagy gyorsabb processzor (négy magos javasolt)
Memória (RAM) 1 GB RAM (Windows XP esetén)
2 GB RAM (Windows 7 esetén)
[4 GB a javasolt]
4 GB RAM vagy több memória
Szükséges lemezterület 1 GB szabad lemezterület a minimum telepítéshez (a telepítés során további lemezterület szükséges) 1 GB szabad lemezterület a minimum telepítéshez (a telepítés során további lemezterület szükséges)
Videókártya DirectX 9 kompatibilis videókártya 256MB különálló VRAM memóriával DirectX 9 kompatibilis videókártya 256MB különálló VRAM memóriával
Hálózati követelmények Legalább 10 Mbps-os vezetékes vagy 802.11 a/g/n vezeték nélküli hálózat (100 Mbps-os vezetékes vagy 802.11 n vezeték nélküli hálózat ajánlott) Legalább 10 Mbps-os vezetékes vagy 802.11 a/g/n vezeték nélküli hálózat (100 Mbps-os vezetékes vagy 802.11 n vezeték nélküli hálózat ajánlott)
A korlátlan virtuális papírméret és a több kijelző egyidejű támogatása funkciók bemutatása
A korlátlan virtuális papírméret funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető. A több kijelző egyidejű támogatása funkció lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetnek át különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Az üzleti kollaborációs szoftver újdonságai
Az interaktív megoldásaink egyik alappilléreként megismert üzleti kollaborációs szoftver 4.0-ás verziójának egyik újdonsága a korlátlan virtuális papírméret. Ezen funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető.
Multiplatform kollaboráció - innováció az interaktív vizuál-kollaborációs megoldások terén
Fedezze fel az együttműködés legújabb és leginnovatívabb módját, amely a multiplatform kollaboráció elnevezést kapta. A megoldás lényege, hogy egy dedikált tárgyalótermi számítógépről egyidejűleg akár 16 darab LSK Meeting Display interaktív kijelző vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszer vezérelhető, amely így lehetővé teszi a képernyők összekapcsolását, valamint az információk egyszerű megosztását és átadását az egyik rendszerről a másik rendszerre.
Digitális tinta videó (1. rész): A beépülő digitális tinta modul bemutatása
A digitális tinta modul segítségével lehetőség nyílik a toll felemelésével rájegyzetelni a számítógépes alkalmazásokra az LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön és LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken - legyen az az Internet böngésző, a Microsoft Office irodai programcsomag, az Adobe programok vagy bármilyen számítógépre feltelepíthető számítógépes alkalmazás.
Digitális tinta videó (2. rész): Együttműködés az online tartalmakkal
A digitális tinta modul segítségével lehetőség nyílik a toll felemelésével rájegyzetelni a számítógépes alkalmazásokra az LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön és LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken - legyen az az Internet böngésző, a Microsoft Office irodai programcsomag, az Adobe programok vagy bármilyen számítógépre feltelepíthető számítógépes alkalmazás.
Digitális tinta videó (3. rész): A Microsoft PowerPoint és a digitális tinta
A PowerPoint Előadói nézet funkció integrálásával a Diavetítés üzemmódban az interaktív előadói megjelenítőn további fontos információk jelennek meg az előadó számára (például a diák előnézeti képe, a bemutató elindításától eltelt idő, a navigáláshoz szükséges gombok, a diákhoz rendelt előadói jegyzetek, stb.).
Digitális tinta videó (4. rész): Együttműködés a számítógépes alkalmazásokkal
A digitális tinta modul segítségével lehetőség nyílik a toll felemelésével rájegyzetelni a számítógépes alkalmazásokra az LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön és LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken - legyen az az Internet böngésző, a Microsoft Office irodai programcsomag, az Adobe programok vagy bármilyen számítógépre feltelepíthető számítógépes alkalmazás. Az elhelyezett jegyzetek bármikor letörölhetők, elmenthetők, elküldhetők e-mailben vagy akár magyar nyelven kézírásként fel is ismertethetők, természetesen mindent MAGYAR nyelven.
 

Vissza a tetejére