Interaktív adatkonferencia szoftver

Képzeljen el egy olyan munkakörnyezetet, amelyben megbeszélések hozhatók létre az irodában ülő és a világ túlsó felén tartózkodó munkatársakkal úgy, hogy a megjelenített tartalmak megoszthatók és bármely fél által irányíthatók a tartózkodási helytől függetlenül. Az interaktív adatkonferencia szoftver egy olyan költséghatékony megoldást nyújt, amely segítségével a világ bármely pontján található LSK Meeting Display interaktív kijelzők és LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek csatlakozni tudnak egymáshoz, így a munkatársak úgy dolgozhatnak együtt egy projekt lebonyolításában, mintha ugyanabban az irodában lennének.

A konferencia szoftver legújabb verziója akár kilenc darab webkamera egyidejű használatát is támogatja, illetve egyszerűvé teszi a látványos, dinamikus és interaktív megbeszélések lebonyolítását.

 
Egyetlen kattintással elérhető funkciók
A különféle eszközök és funkciók egyetlen kattintással elérhetők, úgymint az e-mail meghívók kiküldése, a képernyők megosztása vagy a toll eszköz kiválasztása.
Webkamera támogatás
Kiváló minőségű, folyamatos videóközvetítés jeleníthető meg egyidejűleg akár kilenc különböző helyszínről.
Jegyzetelés a megosztott képernyőn
A résztvevők megoszthatják képernyőiket és jegyzetelhetnek azokon.
Egyszerűen használható eszköztár
Gyors hozzáférést biztosít a hang- és videóvezérlő funkciókhoz, a résztvevői listához és a prezentációs eszközökhöz.
Chat és privát chat funkció
Az azonnali üzenetküldésnek köszönhetően kommunikálhat munkatársaival, akár a többi kolléga megzavarása nélkül.
Szóljon hozzá saját iPad-jéről
Vegyen részt a megbeszéléseken az iPad-re ingyenesen letölthető kliens alkalmazás segítségével, amely WiFi vagy 3G hálózaton keresztül képes csatlakozni a létrehozott megbeszélésekhez. Az iPad képernyőjének megérintésével manipulálhatók a megosztott tartalmak, használható a toll vagy a szövegkiemelő eszköz, míg a változások azonnal megjelennek az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren.

Összehozza a munkatársakat
Az interaktív adatkonferencia szoftvernek köszönhetően bárhonnan lehetőség nyílik együttműködni egy megbeszélés résztvevőivel. Az alkalmazás egyidejűleg akár kilenc videó- és hangközvetítést is támogat, illetve biztosítja az adatok megosztását, a tartalmak manipulációját, a helyi és a távoli csapatok között a személyes beszélgetés élményét, valamint a kollaboráció lehetőségét a probléma-megoldás és a döntéshozatal területén, így minden résztvevő valós időben látja, hogy pontosan mi is történik a képernyőn.
Az aktív részvétel ösztönzése
Alakítsa át a hagyományos távoli értekezleteket egy aktív, részvételt ösztönző megbeszéléssé - az interaktív adatkonferencia szoftver egy együttműködést támogató virtuális térben kapcsolja össze a csapatokat, akik így minden részletet tökéltesen látnak, de emellett jegyzetelhetnek vagy egyszerűen megváltoztathatnak dolgokat. A résztvevők megoszthatják képernyőiket, a digitális tintával rájegyzetelhetnek a megosztott alkalmazásokra, vagy épp használhatják a beépített hang- és azonnali üzenetküldési funkciókat a kérdések megvitatására.
Biztonságos alkalmazás
Biztos lehet abban, hogy a bizalmas és titkos információi nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Az interaktív adatkonferencia szoftver az online banki rendszereknél alkalmazott 256 bites SSL titkosítással rendelkezik, illetve a konferenciához történő kapcsolódáshoz is jelszóra van szükség - miközben a helyi csapatok és a távoli résztvevők egyszerűen csatlakozhatnak a megbeszéléshez. Az üzleti kollaborációs szoftver és a Microsoft Office programcsomag integrációja pedig szintén a pofonegyszerű használatot biztosítja.
Egyetlen kattintással történő megosztás
Egy egyszerű érintéssel megosztható a számítógép képernyője, illetve az LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken megjelenő tartalom, így a résztvevők azonnal minden részletet és változást megtekinthetnek. Megoszthatók például a táblázatok, a prezentációk, a weboldalak vagy akár a digitális fehértábla is. Továbbá minimális megszakítás mellett könnyedén felcserélhetők a megosztani kívánt képernyők, amelyre természetesen a helyi és távoli felhasználók is jegyzetelhetnek.
Egyszerű csatlakozás
Tartson megbeszéléseket és konferenciákat bárhonnan, bárkivel, bármikor - csak Internet kapcsolatra lesz szükség. A résztvevők egy egyszerű, automatikusan generált e-mail meghívó segítségével csatlakozhatnak a megbeszélésekhez.
Automatikus csatlakozási lehetőség
Az üzleti kollaborációs szoftver Microsoft Exchange szerver integrációja lehetőséget biztosít a tervezett megbeszélésekhez történő automatikus csatlakozásra, így biztos lehet abban, hogy a megbeszélések mindig időben kezdődnek. Ilyenkor nincs szükség a tervezett megbeszéléshez történő manuális csatlakozásra.
Egyszerűen használható eszköztár
Az eszköztár gyors és könnyű hozzáférést biztosít a hang- és videóvezérlő funkciókhoz, a résztvevői listához és a figyelem közvetlen irányítását segítő eszközökhöz.
Üzleti kollaborációs szoftver integráció
Az interaktív adatkonferencia szoftver kliens alkalmazása közvetlenül beépül az üzleti kollaborációs szoftverbe, így lehetőséget nyújt az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarenszeren történő együttes használatra (opcionális).
Jegyzetelés a megosztott képernyőn
A jegyzetelés lehetőségével bármilyen információ kiemelhető egy megosztott képernyőn, amelyre akár egyszerre több felhasználó is készíthet megjegyzéseket.
Távoli irányítási lehetőség
Bármely résztvevő számítógépe felett átvehető távolról az irányítás például egy megoldás bemutatásakor vagy technikai segítség nyújtásakor.
Terület-megosztás - az információk irányítása
Az interaktív adatkonferencia szoftver terület-megosztó funkciójának köszönhetően pontosan definiálható az a terület, amit a résztvevőkkel szeretnénk megosztani, így a figyelem mindig a legfontosabb információkra irányítható. A funkció alkalmazása minden olyan esetben ideális lehet, amikor nem szeretnénk a résztvevőknek bemutatni a teljes képernyőnk tartalmát, vagy engedélyezni egy adott területhez való hozzáférést egy távoli irányítás esetén.
A megbeszélést zavaró tényezők minimalizálása
Biztos lehet abban, hogy a résztvevők figyelmét semmi sem fogja megzavarni a megbeszélés során. A váratlanul megjelenő vésztvevők diszkréten "bekopoghatnak" és a jelszó ismerete nélkül is csatlakozhatnak a megbeszéléshez, míg a "Feltett kéz" funciónak köszönhetően finoman, a megbeszélés folyamatát meg nem zavarva jelezhetik az előadónak, hogy kérdésük lenne.
Prezentációs eszközök
A prezentációs eszközök segítségével könnyedén a fontosabb részletekre irányítható a résztvevők figyelme, így a toll, a szövegkiemelő, a szivacs és a mutatóeszköz használatával az előadó mindig egy adott területre fókuszálhat.
Multitouch támogatás
A funkciónak köszönhetően egyszerre több felhasználó is dolgozhat (pl. jegyzetelhet, rajzolhat vagy irányíthat) ugyanabban a fájlban az MDP400-as sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzőkön vagy az MBP200-as sorozatú LSK Meeting Board interaktív táblarendszereken. Ennek köszönhetően mind a helyi, mind a távoli résztvevők azonnal láthatják a bevitt információkat a képernyőiken.
Több képernyő egyidejű megosztása
A szoftver lehetővé teszi több interaktív táblarendszer vagy interaktív kijelző használatát a megbeszéléseken, így a távoli résztvevők egyszerre több megosztott képernyőn is nyomon követhetik az eseményeket.
Beépített VoIP támogatás
A konferencia minden résztvevője tökéletesen hallható lesz a többiek számára a beépített VoIP szolgáltatásnak köszönhetően, így nincs szükség például költséges telekonferencia rendszerek beszerzésére vagy a felmerülő járulékos távolsági telefonhívások megfizetésére. Az interaktív adatkonferencia szoftver teljesen kompatibilis a meglévő headset-ekkel, illetve az asztali és tárgyalótermi mikrofonos megoldásokkal.
Intelligens felbontás és méretezés
Lehetővé teszi, hogy a megosztott tartalmakat saját képernyője felbontásában élvezhesse függetlenül az előadó képernyőjének felbontásától. A videóablak és a megosztott képernyő egyszerűen átméretezhető a működtető számítógép képernyőjének méreteihez, illetve felbontásához attól függően, hogy mit is szeretne a felhasználó megjeleníteni.
Webkamera támogatás
Kiváló minőségű, folyamatos videóközvetítés jeleníthető meg egyidejűleg akár kilenc különböző helyszínről. Minden korábbinál tökéletesebb videóminőség érhető el a fejlesztéseknek köszönhetően - a korábbi szoftververzióhoz képest a képkocka sebesség megduplázódott, míg a megjelenített képpontok száma megnégyszereződött.
Tűzfal kompatibilitás
A konferencia szoftver nem akad fenn a tűzfalon. A szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy együttműködjön a vállalati tűzfalakkal, mellette pedig egyszerű legyen a konferenciák létrehozása és beállítása, amelyhez semmilyen speciális rendszergazdai jogosultság nem szükséges.
Biztonságos és megbízható környezet
A titkos információk védelmét a 256 bites SSL titkosítás és a megbeszélések csatlakozásához szükséges jelszavak biztosítják, amelyek megegyeznek a mai, online banki rendszerek esetén alkalmazott biztonsági protokollokkal.
Széleskörű telepítési opciók (LAN, WAN és Internet)
Az interaktív adatkonferencia szoftver széleskörű telepítési lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Használható például saját belső hálózaton (LAN), nagy kiterjedésű hálózaton (WAN), de támogatja az Interneten keresztül történő publikus alkalmazást is egy dedikált domain néven keresztül.
Microsoft Exchange szerver és Outlook integráció
Az interaktív adatkonferencia szoftver Scheduler modulja segítségével közvetlenül a Microsoft Outlook levelezőprogramban hozhatók létre a megbeszélések, amelyek így automatikusan ütemezésre kerülnek az adatkonferencia szerver szoftverben.
Szoftvertámogatás
Az LSK üzleti szoftvertámogatás hozzáférést biztosít a legújabb funkciókhoz, frissítésekhez, javítócsomagokhoz és technikai támogatáshoz, így biztos lehet abban, hogy csapatai a legmagasabb kollaborációs potenciálon fognak működni.
Egyszerű videó- és hangvezérlési funkciók
Egyszerűen módosíthatók a videó- és hangbeállítások, illetve átméretezhető a videóablak. Továbbá az is kiválasztható, hogy a webkamerák képei csempe- vagy filmszalagszerű elrendezésben jelenjenek meg.
Új támogatás a szerver virtualizációhoz
Az interaktív adatkonferencia szoftver legújabb verziója egyszerűen telepíthető és futtatható a VMware vSphere 4.1 szerver virtualizációs platformon.
  Kliens oldali rendszerkövetelmények Szerver oldali rendszerkövetelmények
Operációs rendszer Windows XP SP3, Windows 7 vagy Windows 8, illetve Mac OS X 10.6, 10.7 vagy 10.8 operációs rendszerek Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012 R2 operációs rendszerek
Processzor - Windows: 2.0 GHz-es processzor
- Mac: 2.0 GHz-es Intel processzor
3.1 GHz-es négy magos vagy gyorsabb processzor
Memória (RAM) 1 GB RAM vagy több memória 4 GB RAM vagy több memória
Hálózati követelmények Szélessávú Internet kapcsolat 250 Mbps-os hálózati kártya (NIC), amely támogatja a TCP/IP protokollt (1 Gbps-os NIC javasolt)
A teljes műszaki specifikáció letöltése
Távoli együttműködés az interaktív adatkonferencia szoftver alkalmazásával
Az interaktív adatkonferencia szoftver alkalmazásával valós időben dolgozhat együtt a távoli helyszínen, illetve a helyi irodában tartózkodó munkatársakkal. A teljesen integrált rendszer még vizuálisabbá teszi az együttműködést, miközben a csapatok egyidejűleg dolgozhatnak és jegyzetelhetnek ugyanabban a dokumentumban függetlenül attól, hogy helyileg hol is tartózkodnak.
Az interaktív adatkonferencia szoftver bemutatása
Az adatkonferencia szoftverrel létrehozott konferenciák valós időben történnek, így a résztvevők elhelyezhetik és megoszthatják digitális jegyzeteiket, áttekinthetik és szerkeszthetik a különféle dokumentumokat és közvetlenül együtt dolgozhatnak a munkatársakkal a megbeszélések és az értekezletek során. Multifunkciós adat, hang és videó megosztó alkalmazásként az interaktív adatkonferencia szoftver lehetővé teszi a lényeges információk megosztását és gyors elmentését, így a kollégáknak nem kell többé hosszú órákat utazással eltölteniük azért, hogy részt vegyenek egy fontos megbeszélésen vagy tréningen.
Csatlakozás az interaktív adatkonferenciához iPad segítségével
Az interaktív adatkonferencia szoftverhez kifejlesztett iPad kliens verzió teljesen ingyenesen letölthető az Apple AppStore internetes áruházból. A telepítést követően WiFi vagy 3G hálózaton keresztül kapcsolódhat a szerverhez, így egyszerűen csatlakozhat a mások által létrehozott megbeszéléshez. A csatlakozás után az iPad kijelzőjén pontosan ugyanazok az információk jelennek meg, mint az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, és amennyiben a távoli irányítás engedélyezett, úgy "bele is nyúlhat" a prezentációba, bekarikázhatja vagy kiemelheti a fontosnak vélt információkat.
 

Vissza a tetejére