LSK Meeting Display multitouch interaktív kijelzők

Repítse új magasságokban csapatai kollaborációs gyakorlatát a letisztult tervezésű LSK Meeting Display interaktív kijelzők alkalmazásával. A vadonatúj, e-LED LCD képernyővel rendelkező interaktív kijelzők prémium felhasználói élményt biztosítanak, illetve a kibővült méretválasztéknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen kollaborációs környezetbe elhelyezhetők. A megújult MDP400-as sorozat lenyűgöző látványt és vizuális élményt biztosítja a digitális tartalmak létrehozása, megosztása és irányítása közben.

Az MDP400-as sorozat modelljei három különböző méretben érhetők el.

 
Érintés-érzékeny e-LED LDC kijelző
Kiváló minőségű, strapabíró, nagy felbontású kijelző, amelyet egy sima,
tükröződésmentes edzett üvegfelület véd a karcolódás és a sérülések ellen.
Multitouch munkaterület
Egyidejűleg akár 4 felhasználó dolgozhat (írhat, törölhet, mozgathat és irányíthat objektumokat) az interaktív felületen.
Egyszerűen hozzáférhető kollaborációs eszközök
A tollak, a törlőeszköz és a színválasztó gombok kényelmesen elérhetők.

Együttműködést támogató szoftver
Jegyzetek helyezhetők el a végtelen kiterjedésű fehértábla felületen vagy bármilyen szoftveren, amelyek elmenthetők és megoszthatók.
Mozgásérzékelő
A kijelző automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel az eszköz közelében.
Kicsinyítés-nagyítás
Lapozás
Forgatás
Egy- és többujjas kézmozdulatok
Egyszerű kicsinyítés-nagyítás, forgatás és lapozás - az MDP400-as sorozat képes értelmezni a Microsoft Windows 7 és 8 operációs rendszerek által támogatott kézmozdulatokat.
Hatékony kollaboráció
Egy korszerű, XXI. századi kollaborációs környezet többek között végtelen kiterjedésű fehértábla felületet, az alkalmazásokra történő jegyzetelés, illetve a munka azonnali elmentésének lehetőségét és MS Exchange szerver integrációt biztosít a felhasználók számára, így az információk megosztásának, az ötletelési eredmények rögzítésének és a teendők azonnali elküldésének képességével Ön biztos lehet abban, hogy mindenki együttműködésére számíthat a megbeszéléseken a közös célok elérése érdekében.
Prémium interakció
Interaktív kijelzőink ismert és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a digitális tartalmak kezelése hihetetlenül természetes élménnyé válik. A kollégák egyszerű kézérintéssel irányíthatják az alkalmazásokat, a tollak segítségével jegyzetelhetnek azokra, illetve egyszerűen átválthatnak a dokumentumok, a digitális jegyzetek és az Internet között. A multitouch kialakításnak köszönhetően pedig egyidejűleg 4 felhasználó dolgozhat a munkafelületen.
Tökéletes vizuális élmény
Szembetűnő és elegáns kialakítású interaktív kijelzőink tökéletes eszközei minden olyan munkahelynek, ahol a vizuális élmény az egyik legfontosabb szempont. A letisztult, ragyogó és nagy felbontású képeknek köszönhetően lenyűgöző tartalmakkal tudja lekötni munkatársai és hallgatósága figyelmét.
Érintés-érzékeny e-LED LDC kijelző
A strapabíró munkafelülettel rendelkező, nagy felbontású e-LED LCD interaktív kijelzőinket úgy fejlesztettük ki, hogy - az edzett, karcálló védőüvegnek köszönhetően - kiszolgálják a mindennapi használatból eredő felhasználói igényeknek. A gyártó saját fejlesztésű, optikai elven működő érzékelési technológiájának köszönhetően az interaktív kijelzők kiemelkedő érintési pontossággal, kivételes jegyzetelési élménnyel és ragyogó képpel rendelkeznek, amelyek egyszerűvé teszik a bonyolult adatok prezentálását. A rendszer részét képező hangszórók pedig - a tökéletes hangminőség révén - fokozzák a megbeszélések hatékonyságát.
Elegáns, kifinomult tervezés
A professzionális tervezésű, feltűnő, ragyogó vizuális élményt biztosító MDP400-as sorozat bármelyik XXI. századi, korszerű munkakörnyezet tökéletes eszköze lehet.
Multitouch kialakítás
Az MDP400-as sorozatú interaktív kijelzők a gyártó saját fejlesztésű technológiáját használják, amely egyidejűleg 4 felhasználó számára teszi lehetővé gombok megnyomása, ikonok kiválasztása és eszközök visszahelyezése nélkül azt, hogy a toll segítségével írni, a tenyér alkalmazásával törölni, az ujj használatával pedig mozgatni lehessen objektumokat az interaktív kijelzőn.
Korlátozás nélküli interakció
Lehetővé teszi, hogy a bekapcsolást követően akár négy felhasználó azonnal elkezdjen együtt dolgozni külön többfelhasználós üzemmód elindítása vagy területi korlátozás nélkül. Emellett minden felhasználó egyénileg is elvégezheti a feladatát, például írhat a digitális tintával vagy mozgathat objektumokat az ujja segítségével.
Független objektumkezelés
Az interaktív rendszer felismeri a kéz, a toll és a tenyér érintése közötti különbségeket, és automatikusan átvált a kívánt funkcióba; ráadásul mindegyik felhasználó egymástól függetlenül tudja ezeket a funkciókat használni.
Kézmozdulatokkal történő vezérlés
Interaktív kijelzőink hasonló felhasználói élményt biztosítanak, mint amit a többi érintés-érzékeny eszköz (pl. okostelefonok, táblagépek) használata során megtapasztaltunk. Egyszerű és ösztönös kéz, illetve ujjmozdulatokkal, a lehető legtermészetesebb módon teszik lehetővé a digitális tartalmak manipulációját, ideértve az egy- és többujjas kézmozdulatokkal történő irányítást, úgymint az oldalak pásztázása és lapozása, valamint az objektumok kicsinyítése-nagyítása, forgatása és eldobása. Természetesen az interaktív rendszer a Microsoft Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerek által támogatott összes kézmozdulatot értelmezi.
Üzleti kollaborációs szoftver
Az üzleti kollaborációs szoftver a pofonegyszerű használat mellett a hatékony kollaborációs eszközök hosszú sorát, gyakorlatilag végtelen fehértábla felületet, a képernyőn megjelenített tartalmak részletének vagy egészének rögzítését és a beépülő digitális tinta modulnak köszönhetően az alkalmazásokra történő jegyzetelés lehetőségét biztosítja a felhasználók számára. Továbbá a Microsoft Exchange szerver integráció eredményeként rugalmasabbá válik a megbeszélések szervezése és a jegyzetek e-mailben történő gyors továbbküldése.
Egyszerűen hozzáférhető kollaborációs eszközök
A tökéletes interakcióhoz szükséges minden eszköz a keze ügyében lesz. A tollak és a törlőeszköz kényelmesen elérhető az interaktív kijelző elülső részén található mágneses tolltartóból, továbbá a színválasztó, a képernyő-billentyűzet, a jobb egér kattintás és a Súgó gombok is itt kapnak helyet. Az interaktív rendszerhez egyszerűen csatlakoztathatók további USB-s eszközök, valamint a hangerő-szabályzó gomb is gyorsan elérhető.
Automatikus rendszerindító kábel
A kábel használatával vendég számítógép csatlakoztatása esetén a működtető szoftver automatikusan elindul, az interaktív kijelző teljeskörű használatához így nincs szükség semmilyen szoftvertelepítésre. Minden olyan munkakörnyezet tökéletes megoldása lehet, ahol nincs hálózati hozzáférés vagy gyakran fordulnak meg vendég előadók.
Több interaktív tábla és kijelző egyidejű támogatása
Lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetik át a különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Mozgásérzékelő
A keretbe integrált szenzorok érzékelik a felhasználót és automatikusan reagálnak a mozgásra. Amennyiben az eszköz közelében felhasználói mozgás történik, úgy az interaktív kijelző bekapcsol és üzemkész állapotba kerül, míg mozgás hiányában a kijelző kikapcsol.
 
  LSK-MDP455 LSK-MDP470 LSK-MDP484
Aktív munkaterület mérete 121 cm x 68 cm 154,9 cm x 87,2 cm 186,1 cm x 104,7 cm
Aktív képátló mérete 54 5/8" (139 cm) 70" (178 cm) 84" (213,4 cm)
Munkaterület képaránya 16:9 16:9 16:9
Mozgásérzékelő
Kijelző felbontása Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080)
Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080)
4K vagy Ultra HD felbontás
(3840 x 2160)
Képpont-osztás 0,63 mm 0,807 mm 0,480 mm
Fényerő  450 cd/m2 250 cd/m2 300 cd/m2
Kontraszt-arány 2800:1 4000:1 1600:1
  A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése
Bemutatkozik az LSK Meeting Display MDP470 interaktív kijelző
Fedezze fel a pontos érintési és ösztönös felhasználói élményt az elegáns és kifinomult kialakítású LSK Meeting Display MDP470 interaktív kijelző segítségével. Az MDP470 egy olyan csúcstechnológiájú, "minden az egyben" üzleti megoldás, amely egy érintés-érzékeny, Full-HD felbontású, 70" képátlójú e-LED LCD képernyőből, egy keretbe integrált mágneses tolltartóból épül fel.
A korlátlan virtuális papírméret és a több kijelző egyidejű támogatása funkciók bemutatása
A korlátlan virtuális papírméret funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető. A több kijelző egyidejű támogatása funkció lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetnek át különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Az üzleti kollaborációs szoftver újdonságai
Az interaktív megoldásaink egyik alappilléreként megismert üzleti kollaborációs szoftver 4.0-ás verziójának egyik újdonsága a korlátlan virtuális papírméret. Ezen funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető.
Üzleti kollaborációs szoftver - áttekintés
Az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka minősége és növelhető az eredményesség.
 

Vissza a tetejére