Interaktív megoldások a legváltozatosabb igények kiszolgálására

Mi az LSK-nál tudjuk, hogy az együttműködés nem a technológiáról szól. Sokkal inkább az emberekről és a tudásról, illetve arról az adottságról, amely ezeket képes ésszerű módon összekapcsolni. Interaktív üzleti megoldásainkat a legszínvonalasabb termékekből, az Ön igényeire szabva úgy alakítjuk ki, hogy Önnek és munkatársainak ne a ICT technológia használatának megtanulásával kelljen foglalkoznia.
Interaktív üzleti megoldások

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldások

Az interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainknak köszönhetően az együttműködés valódi vizuális és interaktív tevékenységgé válik, aminek következtében ösztönözhető a fejlesztés, növelhető a termelékenység, jelentősen csökkenthetők a költségek, illetve megalapozottabbá tehető a döntéshozatal. A csapatmunka szemmel látható eredményeket mutat függetlenül attól, hogy a munkatársak a világ mely pontján tartózkodnak.

Interaktív tervzsűrik és tervszemlék a gépészeti és építészeti tervezésben

A gépészeti és építészeti tervezésben a tervezési hibák villámgyors feltárása kulcsfontosságú feladat, mivel a későn azonosított anomáliák komoly csúszásokat eredményezhetnek egy projekt ütemtervében. Az interaktivitásnak köszönhetően a tervzsűrik és tervszemlék lebonyolításához ajánlott megoldásaink leegyszerűsítik az együttműködésen alapuló tervezési feladatokat, illetve a tervrajzok és egyéb digitális forrásanyagok valós idejű áttekintését és kiértékelését.

Interaktív megoldások a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez

A Microsoft Lync kommunikációs szoftver az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C - Unified Communication & Collaboration) egyik megkerülhetetlen szereplőjévé vált az utolsó években. Interaktív üzleti megoldásaink integrációjának köszönhetően azonban a Lync a tárgyalótermi környezetbe is implementálhatóvá válik, amely következtében a rendszer meglévő funkcionalitása felvértezhető a kollaborációs folyamatokat támogató eszközök hosszú sorával.
Hamarosan...

Interaktív LEAN menedzsment megoldások

Napjainkban a hatékonység növelését, valamint a folyamatok optimalizálását a Lean menedzsment bevezetésével érik el a vállalatok. A módszer eredményességét azonban a legtöbb esetben a megvalósítás eszközei (fehértábla, filctoll + színes posztitek) korlátozzák. Interaktív LEAN menedzsment megoldásaink természetes kollaborációs élményt biztosítanak, miközben az interaktivitás révén megszűnnek a fizikai korlátok, így felszabadíthatók a falfelületek.
Hamarosan...

Interaktív videokonferencia megoldások

A videokonferencia rendszerek hasznosságát mára senkinek nem kell megmagyarázni. A kommunikáció ezen formájának alkalmazásával jelentős költségcsökkentés érhető el egy vállalat életében, azonban ezek a rendszerek korlátozottan támogatják a tartalmak megosztását. Interaktív megoldásaink integrációjának köszönhetően interaktív és kollaboratív képeségekkel ruházhatók fel az újonnan tervezett vagy akár a meglévő videokonferencia rendszerek.
Hamarosan...
 

Vissza a tetejére