Interaktív tervzsűrik és tervszemlék a gépészeti és építészeti tervezésben

A jól ismert és minden nap használt tervezőszoftverek interaktív irányítása

Fedezze fel Ön is, hogy a gépészeti, építészeti és egyéb tervezési folyamatok során használt tervezőszoftverek mennyire impresszíven irányíthatók interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével.

SolidWorks
3D CAD tervezőszoftver

Autodesk Inventor
3D CAD tervezőszoftver

Autodesk Revit
3D BIM szoftver

Autodesk Navisworks Manage
3D BIM szoftver

Tekla BIMsignt
3D BIM szoftver

Trimble SketchUp
3D tervezőszoftver

Ismerje meg, hogy mely tervezési feladatok válhatnak igazán interaktívvá...

Az interaktivitásnak köszönhetően a tervzsűrik és tervszemlék lebonyolításához ajánlott megoldásaink leegyszerűsítik az együttműködésen alapuló tervezési feladatokat, illetve a tervrajzok és egyéb digitális forrásanyagok valós idejű áttekintését és kiértékelését.
Ötletelés egy végtelen kiterjedésű,
soha el nem fogyó virtuális papíron
3D-s CAD és BIM fájlok irányítása
az iparági szofterek alkalmazásával
Aktív részvétel és hatékony
kollaboráció a távoli résztvevőkkel

Győződjön meg személyesen megoldásaink hatékonyságáról...

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és ismerje meg - egy inspiráló üzleti reggeli vagy ebéd keretében - első kézből, hogy interaktív megoldásaink hogyan alakíthatják át vállalata kollaborációs szokásait. Időpont egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Hívjon minket:

Írjon nekünk:
Ajánlott termékcsoportok, amelyekből a személyre szabott megoldást építjük fel Önnek...

LSK Meeting Display multitouch interaktív kijelzők

Az MDP400-as sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzők az LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek kollaborációs képességeit kombinálják a hagyományos kijelzők ragyogó képi megjelenítésével. Elegáns kialakításának köszönhetően a leggazdagabb vizuális élményt biztosítja a felhasználók számára a digitális tartalmak kezelése közben, így bármilyen reprezentatív tér (pl. ügyfél bemutatóterem vagy vezetőségi tárgyalóterem) ideális kollaborációs eszköze lehet.

Üzleti kollaborációs szoftver

Az interaktív vizuál-kollaborációs megoldások egyik alappilléreként az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka minősége és növelhető az eredményesség.

Interaktív adatkonferencia szoftver

Képzeljen el egy olyan munkakörnyezetet, amelyben megbeszélések hozhatók létre az irodában ülő és a világ túlsó felén tartózkodó munkatársakkal úgy, hogy a megjelenített tartalmak megoszthatók és bármely fél által irányíthatók a tartózkodási helytől függetlenül. Az interaktív adatkonferencia szoftver egy olyan költséghatékony megoldást nyújt, amely segítségével a világ bármely pontján található LSK Meeting Display interaktív kijelzők vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek csatlakozni tudnak egymáshoz, így a munkatársak úgy dolgozhatnak együtt egy projekt lebonyolításában, mintha ugyanabban az irodában lennének.
 

Vissza a tetejére