Lync Room System a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez

Változtassa meg a megbeszélésekről kialakított képet a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez - az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C - Unified Communication & Collaboration), mint IT stratégia egyik zászlóshajójához - kifejlesztett Lync Room System segítségével. A teljesen integrált, komplett hardver-megoldás a Microsoft Lync kommunikációs platform minden előnyét egyesíti az LSK Meeting Display interaktív kijelzők teljes funkcionalitásával, amely eredményeként egy vadonatúj, multimédiás audió-, video- és adatkollaborációs eszköz született meg. A Lync Room System segítségével a megbeszélések helyi és távoli résztvevői a legkreatívabb módon oszthatják meg ötleteiket, illetve a leghatékonyabban működhetnek együtt a problémák megoldásában.
 
Kiváló minőségű, érintés-érzékeny interaktív kijelzők
Optikai érzékelési technológián alapuló, ellenálló felületű, Full-HD felbontású interaktív kijelző, amely páratlan érintési élményt nyújt.
Azonnali indítás
A mozgásérzékelőknek köszönhetően a rendszer bekapcsol, ha mozgást észlel a teremben, míg a megbeszélések egyetlen gombnyomással elindíthatók.
Széles látószögű videokamera
A HD felbontású kamera az egész termet belátja, alkalmazkodik a különféle fényviszonyokhoz és a közvetlen szemkontaktus élményét biztosítja.
Mikrofonok és hangszórók
A rendszerhez akár 4 darab asztali mikrofon is csatlakoztatható, míg a tökéletes hangminőséget az integrált hangszórók biztosítják.
Adminisztratív kezelőkonzol
Egyszerű átváltást tesz lehetővé a képernyőnézetek között (előadó, bemutató vagy fehértábla tartalom), illetve segítségével könnyedén megváltoztathatók a konfigurációs beállítások.
Opcionális állvány
Az integrált kábelcsatornában a kábelek tökéletesen elrejthetők, míg az állvány használatával elkerülhető a fal megerősítése.
Elérhető modellválaszték
A Lync Room System három különböző méretben érhető el, így biztosítható, hogy mindegyik tárgyalóterembe a legjobb megoldás kerülhessen.
A Microsoft Lync előnyeinek kiterjesztése
A Microsoft Lync tárgyalótermi környezetbe történő integrációjának köszönhetően a korábbi beruházása többletfunkcionalitással ruházható fel. Nincs szükség a jelenlegivel nem kompatibilis infrastruktúra beszerzésére, mivel kollégái a már jól ismert felhasználói felület segítségével lesznek képesek együtt dolgozni. A három különböző méretben elérhető rendszernek köszönhetően a megoldás gyakorlatilag bármilyen méretű tárgyalóterembe implementálható.
Még hatékonyabb együttműködés
Alakítsa át meglévő hagyományos videokonferencia rendszerét egy teljesen interaktív, kollaborációs környezetté a digitális forrásanyagok maniplációjának köszönhetően. A megbeszélések résztvevői minden részletet láthatnak és hallhatnak, továbbá képesek lesznek a tartalmak interaktív irányítására a tárgyalások során, így teljes mértékben fenntartható a figyelem, valamint biztosítható, hogy a kollégák a megbeszélések aktív közreműködőivé váljanak.
Ösztönös interakció
Az LSK Meeting Display interaktív kijelzők ismert és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a digitális tartalmak kezelése hihetetlenül természetes élménnyé válik. A kollégák egyszerű kézérintéssel irányíthatják az alkalmazásokat, a tollak segítségével jegyzeteket készíthetnek a kiválasztott színnel, valamint a tenyerükkel letörölhetik a megjegyzéseiket.
Komplett, integrált megoldás
A megoldás minden komponensét úgy tervezték, hogy támogassa a kollégák közötti együttműködést. Ennek eredményeként egy olyan vadonatúj audió-, video- és adatkollaborációs eszköz született meg, amely egyszerűen telepíthető és üzemeltethető, valamint - az integrációnak köszönhetően - biztosítja, hogy a komponensek egy egységes rendszerként működjenek együtt.
A tárgyalótermek méreteihez igazítva
A Lync Room System három különböző méretben érhető el és minden olyan tárgyalóteremben elhelyezhető, amely alapterülete kb. 10 m2 és 30 m2 közé esik, illetve 2 - 16 fő befogadására alkalmas. A rendszerek 70"-os és 84"-os interaktív kijelzőkből épülnek fel.
Mozgásérzékelő
A rendszer részét képező interaktív kijelző automatikusan bekapcsol, amennyiben felhasználói mozgás történik a tárgyalóteremben, így villámgyors hozzáférést biztosít a használat megkezdésekor. Emellett az ötletes funkciónak köszönhetően jelentős energia takarítható meg a használaton kívüli üzemmódban.
Széles látószögű kamera
A rendszer részét képező HD kamera 109°-os látószöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a távoli felhasználók számára, hogy külön kameramozgatás (pl. pásztázás, billentés vagy közelítés) nélkül is a teljes tárgyalótermet belássák.
Természetes videokonferencia élmény
A rendszer részét képező HD kamera minimalizálja a szemkontaktus elvesztéséből eredő kommunikációs anomáliákat, így a helyi és a távoli résztvevők úgy kommunikálhatnak egymással, mindha egy olyan személyes megbeszélésen vennének részt, ahol egymás szemébe tudnak nézni és követni tudják a másik fél pillantásait.
Független objektumkezelés
Az interaktív kijelző külön speciális üzemmód elindítása vagy gombok megnyomása nélkül is automatikusan érzékeli az érintést és lehetővé teszi, hogy a toll segítségével írni, a tenyér alkalmazásával törölni, az ujj használatával pedig mozgatni lehessen az interaktív kijelzőn.
Adminisztratív kezelőkonzol
A nagyméretű, 11"-os kezelőkonzol lehetővé teszi a felhasználók számára a képernyőnézetek (csak videó, csak tartalom, videó és tartalom, aktív beszélő és tartalom, stb.) gyors megváltoztatását, a bemutatni kívánt tartalom megjelenítését és a jegyzetek e-mailben történő elküldését a megbeszélés végén.
Azonnali indítás
A megbeszélések azonnal, akár egyetlen érintéssel is elindíthatók.
Microsoft Lync felhasználói felület
A Lync Room System egyszerű és ösztönös használatot biztosít - főleg a korábban már a Microsoft Lync kommunikációs szoftvert megismert - munkatársak számára, mivel a rendszerek pontosan a már jól ismert Lync felhasználói felülettel rendelkeznek.
Véletlenszerű és ütemezett megbeszélések támogatása
A Lync Room System segítségével előre nem tervezett, ad-hoc megbeszélések is elindíthatók, de a rendszer éppúgy támogatja a szerveren már jó előre lefoglalt, ütemezett tárgyalásokat is. Bármelyik esetet is nézzük a megbeszélések egyetlen gomb megérintésével elindíthatók.
 
  LRS-LYNC-S LRS-LYNC-M LRS-LYNC-L
Javasolt terem alapterület  max. 10 m2 max. 20 m2 max. 30 m2
Javasolt résztvevői létszám max. 6 fő max. 12 fő max. 16 fő
Interaktív kijelzők száma 1 darab 1 darab 2 darab
Aktív képátló mérete 70" (178 cm) 84" (213,4 cm) 70" (178 cm)
Aktív munkaterület mérete 154,9 cm x 87,2 cm 186,1 cm x 104,7 cm 154,9 cm x 87,2 cm
Munkaterület képaránya 16:9 16:9 16:9
Kijelző felbontása Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080); 60 Hz
4K vagy Ultra HD felbontás
(3840 x 2160); 30 Hz
Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080); 60 Hz
Képpont-osztás 0,807 mm 0,480 mm 0,807 mm
Fényerő  250 cd/m2 300 cd/m2 250 cd/m2
Kontraszt-arány 4000:1 1600:1 4000:1
Mozgásérzékelő
Kamera felbontása Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080)
Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080)
Full-HD 1080p felbontás
(1920 x 1080);
Kamera képfrissítési sebesége 30 képkocka/másodperc 30 képkocka/másodperc 30 képkocka/másodperc
Különálló asztali mikrofon Nem, a mikrofon a kamerában található Igen, 2 darab Igen, 2 darab
Integrált hangrendszer
Adminisztratív kezelőkonzol
  A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése
Lync Room System tréningvideó
A Lync Room System tréningvideó használat közben mutatja be a vadonatúj rendszer működését a megbeszélések foglalásától, elindításától és a csatlakozástól a képernyő-tartalom megosztásán át egészen a megbeszélés végeredményének e-mailben történő továbbküldéséig.
Bemutatkozik a Lync Room System, egy integrált, komplett hardver-megoldás
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink vadonatúj tagjaként hamarosan elérhető lesz a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez kifejlesztett Lync Room System, amely a Lync minden előnyét egyesíti a piacvezető LSK Meeting Display interaktív kijelzők teljes funkcionalitásával.
Lync Room System a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez
A Lync Room System egy olyan, a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez kifejlesztett komplett hardver-megoldás, amely egy vagy több érintés-érzékeny interaktív kijelzőből, egy HD felbontású videokamerából, egy teremvezérlő adminisztrációs konzolból, mikrofonokból és hangszórókból épül fel, így a legmagasabb szintű audió-, video- és adatkonferencia képességekkel rendelkezik a lokális és a távoli kollaboráció támogatására.
 

Vissza a tetejére