LSK Podium interaktív előadói megjelenítők

Emelje új magasságokba csapatai együttműködését az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő ösztönös funkcióinak és precíz jegyzetelési élményének köszönhetően. Legyen szó hatalmas előadóteremben tartott prezentációról, vagy egy otthoni irodából - távoli helyszíneken tartózkodó résztvevőkkel - lebonyolított kollaborációról az interaktív előadói megjelenítő segítségével dinamikus és multimédiás bemutatók tarthatók.

Az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő képernyőjén jegyzetek helyezhetők el és irányíthatók a digitális tartalmak a vezetékes toll segítségével, miközben a képernyőtartalom párhuzamosan kivetítésre kerülhet egy hatalmas vetítővászonra, így mindenki minden részletet tökéletesen lát majd földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül.

Az LP100-as sorozat modelljei két különböző méretben érhetők el.

 
Háttérvilágítással rendelkező funkciógombok
Még sötétebb fényviszonyok mellett is gyors hozzáférést biztosítanak a leggyakrabban használt funkciókhoz úgymint a kijelölés, a jegyzetelés, a törlés, az üzleti kollaborációs szoftver elindítása vagy a Képernyő-billentyűzet megnyitása.
Együttműködést támogató szoftver
Jegyzetek helyezhetők el a végtelen kiterjedésű fehértábla felületen vagy bármilyen szoftveren, amelyek elmenthetők és megoszthatók.
Fokozatmentesen dönthető állvány
Az interaktív előadói megjelenítő kijelzőjének dőlésszöge egyszerűen beállítható a legtermészetesebb írási helyzetbe, így jegyzetelés közben megtámasztható a kéz a kijelzőn.
Pontos jegyzetelés bármikor
A speciális vezetékes toll segítségével teljeskörűen irányítható a számítógép és pontosan helyezhetők el a megjegyzések, amely szükség esetén bármikor elérhető a mágneses tolltartóból.
Szélesvásznú kivitel
A 16:9-es képarány és a rugalmas skálázási funkció lehetővé teszi a különféle HD tartalmak megjelenítését és azok manipulációját.
USB 2.0 csatlakozók
A három elérhető USB portba egyszerűen csatlakoztathatók a különféle multimédiás eszközök, mint például pendrive, külső HD vagy akár Bluetooth kulcs.
Elegáns kialakítás
Az LSK Podium letisztult tervezésének köszönhetően szupervékony kerettel rendelkezik, amely így optimális aktív munkaterületet biztosít, ezért gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezet tökéletes kiegészítő eszköze lehet.
Hatékony kollaboráció
Egy korszerű, XXI. századi kollaborációs környezet többek között végtelen kiterjedésű fehértábla felületet, az alkalmazásokra történő jegyzetelés, illetve a munka azonnali elmentésének lehetőségét és MS Exchange szerver integrációt biztosít a felhasználók számára, így az információk megosztásának, az ötletelési eredmények rögzítésének és a teendők azonnali elküldésének képességével Ön biztos lehet abban, hogy mindenki együttműködésére számíthat a megbeszéléseken a közös célok elérése érdekében.
Távoli, de aktív részvétel
A távoli helyszíneken tartózkodó munkatársak - mint például az otthoni irodában dolgozók - aktív résztvevőivé válhatnak a megbeszéléseknek az interaktív előadói megjelenítő és valamelyik adatkonferencia megoldás együttes alkalmazásával. Az LSK Podium által biztosított prezíc jegyzetelési élmény lehetővé teszi, hogy a felhasználók megjegyzéseket helyezzenek el az alkalmazásokon a digitális tinta segítségével, megtekintsék mások megosztott képernyőit vagy hozzáadják saját annotációikat a megbeszélésekhez.
Dinamikus prezentációk
Az LSK Podium segítségével könnyedén irányíthatók a prezentációs anyagok, miközben az előadó a közönségével szemben állva fenn tudja tartani a figyelmet. Az interaktív előadói megjelenítő lehetővé teszi a tartalmak megjelenítését az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, esetleg egy hatalmas vetítővásznon. A PowerPoint integrációnak köszönhetően a bemutató közben az előadó számára láthatóvá válnak a jegyzetek és az eltelt idő, miközben a hallgatóság csak a bemutató tartalmát látja.
Saját fejlesztésű, optikai elven működő érzékelési technológia
Az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő a gyártó saját fejlesztésű, optikai elven működő érzékelési technológiáját használja. A keretbe süllyesztett digitális kamerák érzékelik a toll mozgását és az érintést, ennek köszönhetően a technológia könnyű irányíthatóságot és pontos jegyzetelést tesz lehetővé.
Speciális vezetékes toll
Az interaktív előadói megjelenítő segítségével egyszerűen irányítható a számítógép, míg a speciális vezetékes toll kényelmes jegyzetelést biztosít a felhasználók számára. Mivel az eszköz kizárólag a speciális vezetékes tollal történő érintést érzékeli, így az előadó írás közben kényelmesen megtámaszthatja a kezét a kijelzőn, míg a jegyzetelés befejeztével a toll visszahelyezhető a mágneses tolltartóba.
Elegáns kialakítás
Az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő kialakításakor ugyanazokat a letisztult tervezési irányelveket vették figyelembe, mint az MDP400-as sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzők esetén, így az eszköz szupervékony kerettel rendelkezik, amely optimális aktív munkaterületet biztosít. Az eszköz gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezet tökéletes kiegészítője lehet.
Fokozatmentesen dönthető állvány
Az LSK Podium kijelzőjének dőlésszöge egyszerűen és fokozatmentesen beállítható, így írás közben az előadó kényelmesen megtámaszthatja a kezét a kijelző felületén.
Keretbe integrált gyorsgombok
Gyors hozzáférést biztosítanak a leggyakrabban használt funkciókhoz úgymint a jobb egér kattintás, a tollszínek kiválasztása, a törlés, a Képernyő-billentyűzet és a Képernyő-fényképező megnyitása vagy az üzleti kollaborációs szoftver elindítása. Az előre programozott gombfunkciók bármikor megváltoztathatók, emellett a gyorsgombok háttérvilágítással rendelkeznek, így a sötétebb fényviszonyok esetén is könnyedén elérhetők.
Üzleti kollaborációs szoftver
Az üzleti kollaborációs szoftver a pofonegyszerű használat mellett a hatékony kollaborációs eszközök hosszú sorát, gyakorlatilag végtelen fehértábla felületet, a képernyőn megjelenített tartalmak részletének vagy egészének rögzítését és a beépülő digitális tinta modulnak köszönhetően az alkalmazásokra történő jegyzetelés lehetőségét biztosítja a felhasználók számára. Továbbá a Microsoft Exchange szerver integráció eredményeként rugalmasabbá válik a megbeszélések szervezése és a jegyzetek e-mailben történő gyors továbbküldése.
Automatikus rendszerindító kábel
A kábel használatával vendég számítógép csatlakoztatása esetén a működtető szoftver automatikusan elindul, az interaktív előadói megjelenítő teljeskörű használatához így nincs szükség semmilyen szoftvertelepítésre. Minden olyan munkakörnyezet tökéletes megoldása lehet, ahol nincs hálózati hozzáférés vagy gyakran fordulnak meg vendég előadók.
Microsoft PowerPoint integráció az Előadói nézet funkcióval
Az Előadói nézet funkció integrálásával a Diavetítés üzemmódban az interaktív előadói megjelenítőn további fontos információk jelennek meg az előadó számára (például a diák előnézeti képe, a bemutató elindításától eltelt idő, a navigáláshoz szükséges gombok, a diákhoz rendelt előadói jegyzetek, stb.), miközben a hallgatóság kizárólag a prezentáció tartalmát látja kivetítve az LSK Meeting Display interaktív kijelzőn vagy az LSK Meeting Board interaktív táblarendszeren, esetleg egy vetítővásznon. Az LSK Podium gyorsgombjainak köszönhetően a bemutató közben egyszerűen megváltoztatható a toll színe, előre és hátra léptethető prezentáció, illetve elhelyezhetők a digitális jegyzetek.
Egyszerű telepítés
Egyszerűen kösse össze a számítógépet, az LSK Podium interaktív előadói megjelenítőt és a projektort egy USB és egy VGA vagy DVI kábel segítségével, így az összes eszközön ugyanaz a kép jeleníthető meg egyidejűleg.
HDCP kompatibilitás
Az eszköz támogatja az Intel Corporation által kifejlesztett digitális másolásvédelmi ejárást (HDCP), amely így lehetővé teszi a védett, HDCP kódolt tartalmak megjelenítését is az LSK Podium interaktív előadói megjelenítőn.
 
  LSK-LP118 LSK-LP124
Aktív munkaterület mérete 41,9 cm x 24,1 cm 54,1 cm x 30,9 cm
Aktív képátló mérete 18 1/2" (47 cm) 24" (61 cm)
Kijelző képaránya 16:9 16:9
Kijelző felbontása HD 720p (1366 x 768) Full-HD 1080p (1920 x 1080)
Kontraszt-arány 580:1 580:1
Fényerő  180 cd/m2 180 cd/m2
Színmélység 16,8 millió szín 16,8 millió szín
  A teljes műszaki specifikáció letöltése A teljes műszaki specifikáció letöltése
A korlátlan virtuális papírméret és a több kijelző egyidejű támogatása funkciók bemutatása
A korlátlan virtuális papírméret funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető. A több kijelző egyidejű támogatása funkció lehetővé teszi, hogy egy dedikált számítógépről egyidejűleg akár 16 darab interaktív tábla vagy kijelző is működtethető legyen, így például a felhasználók egyszerre jegyzetelhetnek vagy küldhetnek át különféle tartalmakat és alkalmazásokat az egyik interaktív kijelzőről a másikra.
Az üzleti kollaborációs szoftver újdonságai
Az interaktív megoldásaink egyik alappilléreként megismert üzleti kollaborációs szoftver 4.0-ás verziójának egyik újdonsága a korlátlan virtuális papírméret. Ezen funkciónak köszönhetően jegyzetek, képek, hivatkozások, gépelt szövegek és egyéb tartalmi elemek helyezhetők el a virtuális papíron, amely korlátozások nélkül bármelyik irányba elmozgatható, a részletek kidolgozásához felnagyítható, majd a teljes áttekintéshez újból lekicsinyíthető.
LSK Podium LP100-as sorozatú interaktív előadói megjelenítő
Tartson impozáns előadásokat és hatékony megbeszéléseket az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő alkalmazásával. Az interaktív előadói megjelenítő egy projektorhoz és egy dedikált számítógéphez, vagy laptophoz csatlakoztatva lehetővé teszi a digitális tartalmak irányítását és megjelenítését egy hatalmas vetítővásznon, így a legapróbb részletek is mindenki számára láthatóvá vállnak.
 

Vissza a tetejére