Érintés-érzékeny interaktív kijelzők

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink legfontosabb pillérét az LSK Meeting Display interaktív kijelzők és LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek alkotják. A tárgyalótermekben megszokott, egyszerű fehértáblák és flipchart táblák interaktív képességekkel történő felruházásával gyakorlatilag bármilyen munkahely aktív kollaborációs környezetté alakítható át.
Az érintés-érzékeny interaktív kijelzők alkalmazásával Ön az alábbiakra lesz képes...

Tulajdonság

Mindezt hogyan?

Tartalmak interaktív irányítása
A felhasználók egyszerű kézérintéssel, akár az ujjuk segítségével manipulálhatják az alkalmazásokat, a toll felemelésével jegyzeteket készíthetnek azokon, valamint könnyedén átválthatnak a dokumentumok, a digitális fehértábla és az Internet között.
Fokozott figyelem a megbeszélések során
A multitouch támogatás, a gyakorlatilag végtelen kiterjedésű munkaterület és az integrált tolltartó lehetővé teszi, hogy egyidejűleg akár több felhasználó dolgozzon (jegyzeteljen, töröljön vagy mozgasson objektumokat, stb.) az interaktív felületen.
Hatékonyabb távoli kollaboráció
Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink rugalmassága hihetetlen kollaborációs élményt biztosít a munkatársak számára függetlenül attól, hogy a résztvevők a helyi irodában vagy a világ másik pontján tartózkodnak.
Válasszon egyet érintés-érzékeny interaktív kijelzőink közül...

LSK Meeting Display multitouch interaktív kijelzők

Az MDP400-as sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzők az LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek kollaborációs képességeit kombinálják a hagyományos kijelzők ragyogó képi megjelenítésével. Elegáns kialakításának köszönhetően a leggazdagabb vizuális élményt biztosítja a felhasználók számára a digitális tartalmak kezelése közben, így bármilyen reprezentatív tér (pl. ügyfél bemutatóterem vagy vezetőségi tárgyalóterem) ideális kollaborációs eszköze lehet.

LSK Meeting Board multitouch interaktív táblarendszerek

Egy ultra rövid vetítési távolságú projektor és egy LSK Meeting Board interaktív tábla kombinálásával az MBP200-as sorozat a hatékony kollaboráció eszközét adja a felhasználók kezébe. A pofonegyszerűen kezelhető, "minden-az-egyben" rendszer egyidejűleg több felhasználó számára teszi lehetővé a kézzel történő irányítást vagy a tollal történő írást, valamint a munka elmentését és szétküldését. Rugalmasságának és elegáns kialakításának köszönhetően az MBP200-as sorozat a legjobb választás gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezetbe - az üzemcsarnoktól egészen az igazgatósági tárgyalóteremig.

Lync Room System a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez

A Lync Room System egy olyan, a Microsoft Lync kommunikációs szoftverhez kifejlesztett komplett hardver-megoldás, amely egy vagy több érintés-érzékeny interaktív kijelzőből, egy HD felbontású videokamerából, egy teremvezérlő adminisztrációs konzolból, mikrofonokból és hangszórókból épül fel, így a legmagasabb szintű audió-, video- és adatkonferencia képességekkel rendelkezik a lokális és a távoli kollaboráció támogatására.

LSK Podium interaktív előadói megjelenítők

Tartson impozáns előadásokat és hatékony megbeszéléseket az LSK Podium interaktív előadói megjelenítő alkalmazásával akár a saját karosszékéből. Az LP100-as sorozat lehetővé teszi a számítógépes tartalmak irányítását, illetve digitális jegyzetek elhelyezését egy speciális toll segítségével. Otthoni irodák, illetve több száz fős előadótermek ideális eszköze lehet, ahol az interaktivitás az interaktív táblák és interaktív kijelzők korlátozott méretei miatt nem biztosítható, viszont fontos, hogy a legapróbb részletek is láthatóak legyenek.
 

Vissza a tetejére