Távoli kollaborációs lehetőségek

Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink segítségével egyszerűen kapcsolatba léphet a világ különböző pontjain tartózkodó csapatokkal vagy munkatársakkal. Függetlenül attól, hogy a saját fejlesztésű konferencia szoftverünket vagy más gyártók hasonló termékeit használja, lehetőség nyílik arra, hogy a munkatársak és az ügyfelek teljes értékű résztvevői legyenek a távoli megbeszéléseknek.
A távoli kollaborációs lehetőségeknek köszönhetően Ön az alábbiakra lesz képes...

Tulajdonság

Mindezt hogyan?

A vizuális kollaboráció elősegítése
A távoli résztvevők gyakorlatilag bárhonnan képesen egymással valós időben együttműködni - akár 9 webkamera egyidejű alkalmazásával - úgy, mintha ugyanabban az irodában lennének.
Utazási költségek jelentős csökkentése
A távoli csapatok közötti hatékony kollaboráció gyakorlatilag megszűnteti az utazások miatt elvesztegetett munkaidőt és jelentősen csökkenti az ezzel kapcsolatos járulékos költségeket is.
Infrastruktúrális költségek csökkentése
Az interaktív adatkonferencia szerver szoftver legújabb verziója már támogatja a VMware vSphere 4.1 szerver virtualizációs környezetet.
Tudjon meg többet a távoli kollaborációs lehetőségekről...

Interaktív adatkonferencia szoftver

Képzeljen el egy olyan munkakörnyezetet, amelyben megbeszélések hozhatók létre az irodában ülő és a világ túlsó felén tartózkodó munkatársakkal úgy, hogy a megjelenített tartalmak megoszthatók és bármely fél által irányíthatók a tartózkodási helytől függetlenül. Az interaktív adatkonferencia szoftver egy olyan költséghatékony megoldást nyújt, amely segítségével a világ bármely pontján található LSK Meeting Display interaktív kijelzők vagy LSK Meeting Board interaktív táblarendszerek csatlakozni tudnak egymáshoz, így a munkatársak úgy dolgozhatnak együtt egy projekt lebonyolításában, mintha ugyanabban az irodában lennének.

Microsoft Lync interfész az üzleti kollaborációs szoftverhez

Gondoljon interaktív vizuál-kollaborációs megoldásainkra, mint az egységes vállalati kommunikáció és kollaboráció (UC&C - Unified Communication & Collaboration) szerves komponensére. Az üzleti kollaborációs szoftver és a Microsoft Lync szoftver integrációjának köszönhetően azonnali megbeszéléseket indíthat a távoli helyszínen tartózkodó munkatársaival a Microsoft Lync szoftver segítségével, míg a kollaborációs szoftver biztosítja a professzionális és ösztönös digitális fehértábla funkciókat és a jegyzetelési lehetőséget bármilyen számítógépes alkalmazásba.

Kompatibilitás a harmadik gyártós megoldásokkal

Alakítsa át vállalata meglévő, harmadik gyártó megoldásaiból összeállított távoli kommunikációs infrastruktúráját egy látványos, kollaborációs munkakörnyezetté. Interaktív vizuál-kollaborációs megoldásaink integrációjának köszönhetően jelentősen kiterjeszthető a korábbi, távoli kommunikációs beruházás funkcionalitása, amely eredményeként a távoli helyszíneken tartózkodó kollégák a megbeszélések érdemi közreműködőivé válhatnak.
 

Vissza a tetejére