Üzleti kollaborációs szoftver

Interaktív megoldásaink mozgatórugója egy olyan szoftveralkalmazás, amely egyszerűvé teszi az információk megosztását, az ötletek rögzítését és a következő lépések meghatározását. Az üzleti szoftver végtelen kiterjedésű fehértábla felületet, az alkalmazásokra történő jegyzetelés, illetve a munka elmentésének a lehetőségét biztosítja a felhasználók számára - Microsoft Exchange szerver és Microsoft Lync integrációval kiegészítve.
Az üzleti kollaborációs szoftver alkalmazásával Ön az alábbiakra lesz képes...

Tulajdonság

Mindezt hogyan?

Az együttműködés ösztönzése
Az üzleti szoftver hatékony funkcióinak köszönhetően pofonegyszerűvé válik az ötletek és a visszajelzések rögzítése, pontosítása, módosítása és megosztása, valamint a következő lépések közös meghatározása.
Felgyorsult döntéshozatal - hatékonyabb működés
A vizuálisan megosztott információk, a forrásanyagokhoz való egyszerű hozzáférés és a különféle tartalmak támogatása segítséget nyújt a csapatok figyelmének fenntartásában és a lényeges pontok gyorsabb megértésében.
Az ötletek azonnali megvalósítása
A kollaboráció végereményének e-mailben történő azonnali szétküldése minden résztvevő számára lehetővé teszi, hogy a megbeszélések során odafigyeljenek és valóban együtt dolgozzanak a közös célok elérése érdekében.
Tudjon meg többet üzleti kollaborációs szoftverünkről...

Üzleti kollaborációs szoftver

Az interaktív vizuál-kollaborációs megoldások egyik alappilléreként az üzleti kollaborációs szoftver egy olyan, az üzleti felhasználók számára kifejlesztett számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi az ötletek és a jegyzetek digitális rögzítését és megosztását, az adatok elemzését, az ötletelést, a problémák megoldását és a megbeszélések eredményeinek egyszerű dokumentálását és szétküldését, így a szoftvernek köszönhetően fokozható a csapatmunka minősége és növelhető az eredményesség.
 

Vissza a tetejére